ΚΩΔΙΚΟΣ: FB98893.11

ΕΠΙΠΛΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΜΕΝΟ FB98893.11 ΜΕΛΑΜΙΝΗ SONAMA 110-160x30x45Υεκ.

NEW
Διαθεσιμότητα: Αποστολή σε 11-20 εργάσιμες ημέρες.
Ποσότητα:
 / τεμάχιο
49,38 € 44,89 €

Το FB98893.11 είναι ένα μοντέρνο και πρακτικό έπιπλο τηλεόρασης. Απευθύνεται σε όσους δεν έχουν μεγάλο χώρο μιας και δεν έχει ιδιαίτερα μεγάλες διαστάσεις αλλά σίγουρα το design του θα τραβήξει τα βλέμματα. Ο λόγος είναι ότι αποτελείται από δύο κομμάτια που το ένα στηρίζεται πάνω στο άλλο και μάλιστα μπορούν να τοποθετηθούν σε διαφορετική θέση κατά μήκος (επεκτεινόμενο). Πρόκειται για μια κομψή και λιτή πρόταση για το σαλόνι σας σε χρώμα SONAMA με ΜΑΥΡΕΣ μεταλλικές βάσεις στήριξης!

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
Μήκος: 110-160 εκ.
Ύψος: 45 εκ.
Βάθος: 30 εκ.
Πάχος μελαμίνης: 15 χλστ. (1,5 εκ.)
Διαστάσεις μετάλλου: 20x20mm

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Το έπιπλο είναι κατασκευασμένο από μελαμίνη εξαιρετικής ποιότητας. Η μελαμίνη είναι είδος ξύλου σε μορφή μοριοσανίδας. Οι μοριοσανίδες είναι προϊόντα που έχουν τη μορφή πλάκας (panel). Πρόκειται για ένα συνθετικό υλικό με πολύ σκληρή επιφάνεια, με αποτέλεσμα να είναι πολύ ανθεκτική στις γρατζουνιές, στην τριβή και τους λεκέδες.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Η μελαμίνη καθαρίζεται πάρα πολύ εύκολα από τους λεκέδες χάρη στην σκληρή της επιφάνεια. Μπορείτε να σκουπίσετε όλες τις επιφάνειες με ένα υγρό πανί και αυτό είναι αρκετό. Σε επίμονους λεκέδες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ήπιο καθαριστικό.


*Το προϊόν παραδίδεται αμοντάριστο σε εργοστασιακές συσκευασίες
**Η ακριβής χρωματική απόδοση του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρει ελάχιστα από το πραγματικό λόγω των διαφορετικών ρυθμίσεων της κάθε οθόνης.

Προτεινόμενα προϊόντα