Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην άνω ιστοσελίδα www.afi.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
Η ιστοσελίδα www.afi.gr είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της επιχείρησης ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ με διακριτικό τίτλο <<ΑΦΗ>>. Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται από την επιχείρηση μας , συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της επιχείρησης ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ( με έδρα την Θεσσαλονίκη στην οδό 25 ης Μάρτιου 110 α.φ.μ. 038745887 ) και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου των διαδικτυακών τόπων. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της επιχείρησης ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ή οπιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων. Τα προϊόντα που αναφέρονται στις ηλεκτρονικές σελίδες του παρόντος διαδικτυακού τόπου και φέρουν τα σήματα των αντίστοιχων οργανισμών, εταιρειών, συνεργατών φορέων, αποτελούν δική τους πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία και συνεπώς οι φορείς αυτοί φέρουν τη σχετική ευθύνη. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στις ιστοσελίδες www.afi.gr δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.ΤΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΑΣ


ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Με τραπεζική σας κατάθεση την οποία μπορείτε να την κάνετε στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς με δικαιούχο ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Εθνική τράπεζα
Αριθμός Λογαριασμού: 21800370609
ΙΒΑΝ: GR6501102180000021800370609

Alpha bank
Αριθμός Λογαριασμού: 705002002020397
ΙΒΑΝ: GR1801407050705002002020397

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας παρακαλούμε στην κατάθεση σας να σημειώσετε σαν αιτιολογία το ονοματεπώνυμο σας, ακριβώς όπως το δηλώσατε στα στοιχεία της παραγγελίας σας. Η παραγγελία σας θα εκτελεστεί μόλις λάβουμε την τραπεζική σας κατάθεση.

PAYPAL

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ή ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Σύμφωνα με τις νέες ισχύουσες φορολογικές διατάξεις τα παραστατικά αξίας 500€ και άνω που εκδίδονται προς ιδιώτες ή προς ελεύθερους επαγγελματίες ή εταιρίες, θα πρέπει να εξοφλούνται μόνο με τραπεζική κατάθεση ή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα ή με Paypal.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ
Η αποστολή εμπορευμάτων γίνεται σύμφωνα με την επιθυμία που έχετε δηλώσει. .Σε κάθε περίπτωση η μεταφορά ισχύει έως το πεζοδρόμιο της διεύθυνσης που έχετε δηλώσει έκτος τον απομακρυσμένων περιοχών που θα πρέπει να παραλάβετε από την εκάστοτε μεταφορική.

ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Για να επιστρέψετε ένα προϊόν ή ένα μέρος των προϊόντων της παραγγελίας σας θα πρέπει να μας το κοινοποιήσετε γραπτώς μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή τηλεφωνικά καλώντας στο 2314 003223 . Η επιστροφή γίνεται δεκτή έως 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας. Αν ο λόγος που επιθυμείτε να γίνει επιστροφή του προϊόντος λόγω κάποιου ελαττώματος θα πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα εντός 48 ωρών και επίσης να μας στείλετε στο email ( afi@afi.gr ) φωτογραφία του ελαττώματος . Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν ή τα προϊόντα που παραγγείλατε για κάποιον άλλο λόγω π.χ. δεν είστε ικανοποιημένος από την ποιότητα, το χρώμα κ.λ.π. τότε τα έξοδα αποστολής της επιστροφής του προϊόντος δεν καλύπτονται από την επιχείρηση ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και επιβαρύνουν τον πελάτη. Στα επιστρεφόμενα χρήματα δεν περιλαμβάνονται έξοδα αρχικής αποστολής. Επίσης τα προϊόντα τα οποία αναφέρονται ως κατόπιν παραγγελίας, δεν επιστρέφονται.
Απαραίτητες προϋποθέσεις για την επιστροφή προϊόντων:
1. Το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί
2. Το προϊόν συνοδεύεται από την αρχική συσκευασία του και όλο το περιεχόμενο αυτής.
3. Για τα είδη που έχουν ειδική εργοστασιακή συσκευασία θα πρέπει να μην έχει παραβιαστεί ή φθαρεί η συσκευασία τους.
4. Να μην έχουν αφαιρεθεί τυχόν ετικέτες ή σημάνσεις μάρκας κ.λ.π. που ενδέχεται να έχουν επάνω τους τα προϊόντα.
5. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε πρέπει να συνοδεύονται από τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα και τις αποδείξεις παραλαβής.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Η ακύρωση της παραγγελίας δύναται μόνο εάν το προϊόν δεν έχει δρομολογηθεί ως προς την παράδοση και δεν έχει ξεκινήσει η διαδικασία παράγωγης του. Για ακύρωση παραγγελίας βασική προϋπόθεση η αποστολή email ( afi@afi.gr ) ή κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 2314 003223.