ΑΦΗ η ιστορία μας από το 1981 

Το ΑΦΗ γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 1981 από έναν νεαρό και πρωτοπόρο στα χειροποίητα ξύλινα και πάνινα διακοσμητικά τον Π. Σουλιώτη.  Στην συνοικία των Ευζώνων Θεσσαλονίκης το ΑΦΗ έλαμπε με την διαφορετικότητά του. Δια χρονικά με την πάροδο του χρόνου μεταλλάχτηκε σε ένα κατάστημα ειδών δώρου και διακόσμησης σπιτιού κυρίως για νέους και όσους ένιωθαν νέοι. Στα τέλη της δεκαετίας του ‘80 ο καταξιωμένος επιχειρηματίας ξεκινάει την χονδρική πώληση και προμηθεύει την ελληνική αγορά με είδη διακόσμησης και δώρου. 

Το 1998 και μέχρι το 2002 το ΑΦΗ βρίσκεται στα χέρια της μοντέρνας σύγχρονης και φιλόδοξης Φ. Τσεκούρα. Σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε από το μικρό χώρο τον 43 τ. μ. να δώσει ερεθίσματα ομορφιάς γούστου και απαράμιλλου κάλους στην διακόσμηση σπιτιού. 

Στις 15 Αυγούστου 2002 το ΑΦΗ αλλάζει σήμα και φιλοσοφία. Οι νέοι πλέον ιδιοκτήτες Βασίλειος Παπαδημητρίου και Γεώργιος Μαραβελάκης, γεμάτοι όραμα αλλάζουν τη φιλοσοφία του ΑΦΗ προσθέτουν στην ήδη μοντέρνα ποικιλία των διακοσμητικών σπιτιού και ασημένια κοσμήματα, φο- μπιζού και ρολόγια χειρός. Το 2004 την χρονιά της ελληνικής ολυμπιάδας, δημιουργείται το δεύτερο ΑΦΗ και το 2006 το τρίτο.
 
Το 2009 δημιουργήθηκε η κάρτα μέλους που διανέμεται δωρεάν στους φίλους του ΑΦΗ και δίνει έκπτωση 15% σε κάθε αγορά αντικειμένου άνω των 10 ευρώ. Την ίδια χρονιά η παρουσία μας στο διαδίκτυο με το e-shop www.afi.gr και στο facebook ΑΦΗ έπιπλα-είδη δώρων μας έδωσε την δυνατότητα να μας γνωρίσουν και νέοι φίλοι εκτός Θεσσαλονίκης καθώς επίσης και εκτός Ελλάδας. Το 2015 προσθέτετε στην ήδη μεγάλη γκάμα μας και μοντέρνα έπιπλα εισαγωγής καθώς και μια γκάμα επίπλων κατόπιν παραγγελίας.

Στα καταστήματά μας πλέον θα βρείτε καλόγουστα αντικείμενα εισαγωγής μας και αντικείμενα καταξιωμένων ελληνικών εταιριών. Στα καταστήματά μας θα βρείτε επίσης αντικείμενα δικής μας μεταποίησης και παραγωγής όπως Φο-μπιζού, είδη Βαλεντίνου και πασχαλινές λαμπάδες.  ΑΦΗ μια μικρή ιστορία με συνεχής παρουσία στο έπιπλο στην διακόσμηση σπιτιού στα ειδή οικιακής χρήσεως στο δώρο και στο κόσμημα. Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας στηρίζεται τόσα χρόνια με την αγάπη σας και την παρουσία σας στους χώρους μας. 

Στα δύο καταστήματα ΑΦΗ θα βρείτε το χαμόγελό μας, τις προσιτές τιμές μας και ένα διακοσμητικό για σας και τους αγαπημένους σας για να ομορφαίνετε τον χώρο σας ή τη μοναδική στιγμή της ζωής σας. 

ΑΦΗ όλα για το σπίτι