ΚΩΔΙΚΟΣ: FB99848.05

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑΚΙ FB99848.05 ΥΦΑΣΜΑ & PU ΣΕ ΠΡΑΣΙΝΟ-ΞΥΛΟ ΟΞΙΑΣ ΠΟΔΙΑ 56,5x62x81,5Υεκ.

NEW
Διαθεσιμότητα: Αποστολή σε 11-20 εργάσιμες ημέρες.
Ποσότητα:
 / τεμάχιο
115,38 € 104,89 € *

* Η τιμή αφορά 1 τεμάχιο. Ελάχιστη παραγγελία 2 τεμάχια ή πολλαπλάσιό του.

Το πολυθρονάκι FB99848.05 είναι μια πανέμορφη επιλογή για την τραπεζαρία σας. Η πλάτη είναι μεσαίου ύψους ενώ το κάθισμα είναι αναπαυτικό. Η πλάτη και το κάθισμα είναι επενδυμένα με ποιοτικό ύφασμα σε ΠΡΑΣΙΝΟ χρώμα, ενώ τα μπράτσα αλλά και το πίσω μέρος της πλάτης έχουν επένδυση από PU, επίσης σε ΠΡΑΣΙΝΟ χρώμα. Η στήριξη γίνεται με μια βάση και 4 πόδια από ξύλο οξιάς σε ΦΥΣΙΚΟ χρώμα.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
56,5x62x81,5Υ εκ.
Διαστάσεις καθίσματος: 45x45,5 εκ.
Διαστάσεις πλάτης: 45x38 εκ.
Ύψος μπράτσου: 60 εκ.
Ύψος καθίσματος: 46 εκ.
Ύψος πoδιού: 38 εκ.
Απόσταση ποδιών: 41x50 εκ.
Απόσταση ποδιών πίσω: 41x50 εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Τα πόδια είναι κατασκευασμένα από μασίφ ξύλο οξιάς. Η οξιά είναι ένα σκληρό, δυνατό, ελαστικό και βαρύ ξύλο με μικροσκοπικούς πόρους. Χρησιμοποιείται κυρίως για την κατασκευή πλαισίων και καμπυλωτών αντικειμένων, και γενικά επίπλων όπως καρέκλες κ.α.

Πέρα από το πανέμορφο ύφασμα στην πλάτη και το κάθισμα, το PU συνθετικό δέρμα στα μπράτσα είναι ένα υλικό που έχει υφή λινού υφάσματος και είναι η εξέλιξη της δερματίνης αλλά με κύριο χαρακτηριστικό ότι δεν ξεχωρίζει εύκολα στο μάτι από το αληθινό δέρμα.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Πέρα από το ύφασμα, το PU leather δεν χρειάζεται ιδιαίτερη συντήρηση επειδή δεν φθείρεται εύκολα, δεν εμφανίζει «ραγάδες», και το χρώμα δεν επηρεάζεται από την ηλιακή ακτινοβολία. Ένα πέρασμα με ένα μαλακό βρεγμένο πανί είναι αρκετό. Εάν υπάρξει λεκές που δεν βγαίνει με βρεγμένο πανί, τότε και μόνο χρησιμοποιείται ήπιο απορρυπαντικό με ουδέτερη δράση.

*Το προϊόν διατίθεται αμοντάριστο σε εργοστασιακή συσκευασία.
** Η χρωματική απόδοση του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς σε σχέση με την φωτογραφική απεικόνισή του στην οθόνη σας.

Προτεινόμενα προϊόντα