ΚΩΔΙΚΟΣ: FB96074.02

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΕΞΩΤ.ΧΩΡΟΥ FB96074.02 ΜΕΤΑΛΛΟ ΜΕ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΓΚΡΙ WICKER 55x58x87Υεκ

NEW
Διαθεσιμότητα: Αποστολή σε 11-20 εργάσιμες ημέρες.
Ποσότητα:
 / τεμάχιο
36,18 € 32,89 €

Μεταλλική πολυθρόνα εξωτερικού χώρου FB96074.02 επενδυμένη με wicker σε όψη rattan σε χρώμα ΓΚΡΙ. Η πολυθρόνα έχει ψηλά μπράτσα με στρογγυλεμένες γωνίες αλλά το κύριο χαρακτηριστικό της είναι η ψηλή πλάτη της, που την καθιστά ιδιαίτερα αναπαυτική. Μια πολυθρόνα λιτή και κομψή, θα ικανοποιήσει με την πρακτικότητά της κάθε επαγγελματία ή ακόμα και ιδιώτη.
Με λίγα λόγια…: Το Wicker δεν είναι υλικό, είναι μέθοδος κατασκευής επίπλων κυρίως για εξωτερικούς χώρους. Πρόκειται για μια αρχαία τεχνική, κατά την οποία οι τεχνίτες περνούν το φυσικό ή συνθετικό υλικό από ατμό και στη συνέχεια το λυγίζουν στο σχήμα που θέλουν προσαρμόζοντάς το στον σκελετό που θέλουν.


ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
55x58x87Υ εκ.
Διαστάσεις καθίσματος: 39x47,5 εκ.
Διαστάσεις πλάτης: 43x39 εκ.
Ύψος μπράτσου: 63 εκ.
Ύψος καθίσματος: 45 εκ.
Ύψος πoδιού: 42 εκ.
Απόσταση ποδιών: 53x56 εκ.
Προδιαγραφές μετάλλου: Φ25mm


ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Ο σκελετός της πολυθρόνας είναι μεταλλικός με ηλεκτροστατική βαφή. Τα πόδια στο κάτω μέρος τους διαθέτουν πλαστικές τάπες για να προσφέρουν προστασία σε ευαίσθητα πατώματα, εξαιτίας και του βάρους της μεταλλικής πολυθρόνας.
Ολόκληρη η πολυθρόνα είναι επενδυμένη με τεχνοτροπία wicker από συνθετικό υλικό PVC σε συνδυασμό με τεχνητές ίνες υψηλής ποιότητας, το οποίο ράβεται στον εξαιρετικής ποιότητας μεταλλικό σκελετό.


ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Η συντήρηση αυτής της πολυθρόνας είναι πανεύκολη. Χρειάζεται άφθονο νερό -κρύο ή ζεστό-κι ένα μαλακό πανί ή σφουγγάρι. ΔΕΝ χρησιμοποιούμε απορρυπαντικά, ούτε λευκαντικά και γυαλιστικά, γιατί θα ξεβάψουν το χρώμα. Αν παρ'όλα αυτά η χρήση απορρυπαντικού είναι απαραίτητη, τότε χρησιμοποιούμε απαλό σαπούνι ή λίγη σόδα φαγητού διαλυμένη σε ζεστό νερό. ΔΕΝ χρησιμοποιούμε πιεστικό μηχάνημα ή λάστιχο με πίεση γιατί θα καταστρέψουμε τις ίνες. Τέλος αν δεν έχουμε τη δυνατότητα αποθήκευσης σε εσωτερικό χώρο, στις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, καλό θα ήταν να τα καλύψουμε με αεριζόμενα καλύμματα.


ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
Η πολυθρόνα FB96074.02 είναι η επιτομή του συνδυασμού πρακτικότητας και αισθητικής. Οι συνθετικές ίνες της πλέξης wicker δεν απορροφούν θερμότητα, είναι πλήρως ανθεκτικές στο νερό (αδιάβροχες), δεν αλλοιώνεται το σχήμα τους, αλλά και το χρώμα τους και αντέχουν στις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Η συντήρηση που απαιτούν είναι ελάχιστη και εύκολη, ώστε να παραμείνουν για πολλά χρόνια σε άριστη κατάσταση.

**Η ακριβής χρωματική απόδοση του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρει ελάχιστα από το πραγματικό λόγω των διαφορετικών ρυθμίσεων της κάθε οθόνης.

Προτεινόμενα προϊόντα