ΚΩΔΙΚΟΣ: 192-000034

Έπιπλο εισόδου Arika pakoworld λευκό-sonoma 100x37x199.5εκ

NEW
Διαθεσιμότητα: Αποστολή σε 1-10 εργάσιμες ημέρες.
Ποσότητα:
 / τεμάχιο
229,00 €

Οδηγίες συναρμολόγησης

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε τις Οδηγίες Συναρμολόγησης του Προϊόντος.


Έπιπλο εισόδου Arika pakoworld λευκό-sonoma 100x37x199.5εκ

Αν ψάχνετε ένα έπιπλο εισόδου που θα δώσει έναν αέρα πολυτέλειας στο χώρο σας τότε το Arika είναι το ιδανικό για εσάς. Πρακτικό αλλά παράλληλα και εντυπωσιακό συνδυάζει το κλασσικό με το σύγχρονο και την εργονομία με την αισθητική!

Τεχνικά χαρακτηριστικά:
* Σταθερός σκελετός από μοριοσανίδα με επένδυση μελαμίνης με αντοχή στη φθορά και στο χρόνο. Η μοριοσανίδα με επένδυση μελαμίνης είναι ένα κατασκευαστικό υλικό που αποτελείται από μια πυκνή πυκνή πλάκα μοριοσανίδας, η οποία έχει επικαλυφθεί με μια λεπτή στρώση μελαμίνης. Η μοριοσανίδα κατασκευάζεται από ξύλο ή ίνες ξύλου που πιέζονται και συνδέονται με ρητίνες υψηλής πίεσης. Η επένδυση μελαμίνης είναι μια λεπτή πλαστική επικάλυψη που εφαρμόζεται στην επιφάνεια της μοριοσανίδας με θερμική ή πίεσης επεξεργασίας. Η μελαμίνη παρέχει προστασία στην επιφάνεια της μοριοσανίδας κατά των γρατζουνιών, των υγρών, και των χημικών. Επίσης, προσδίδει αισθητική ποιότητα και εύκολη συντήρηση, καθώς η επιφάνεια είναι λεία και εύκολη στον καθαρισμό.
* Προσφέρεται σε χρώμα sonoma-λευκό.

Διάσταση προϊόντος:
Μήκος: 100 εκ
Πλάτος: 37 εκ
Ύψος: 199.5 εκ

Παρατηρήσεις:
Το προϊόν παραδίδεται σε εργοστασιακή συσκευασία και  με αναλυτικό οδηγό συναρμολόγησης
Η χρωματική απόχρωση του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς σε σχέση με την φωτογραφική απεικόνισή του στην οθόνη σας.

Προτεινόμενα προϊόντα