ΚΩΔΙΚΟΣ: FB95000.04

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΕΞ.ΧΩΡΟΥ FB95000.04 ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΣΑΜΠΑΝΙ ΜΕ TEXTILENE ΣΑΜΠΑΝΙ 54x70x93Υεκ

NEW
Διαθεσιμότητα: Αποστολή σε 11-20 εργάσιμες ημέρες.
Ποσότητα:
 / τεμάχιο
21,44 € 19,49 €

Η πολυθρόνα FB95000.04 σε ΣΑΜΠΑΝΙ χρώμα είναι η κλασική πρόταση για εξωτερικούς χώρους! Η πλάτη με το κάθισμα αποτελούνται από ένα ενιαίο κομμάτι textilene σε ΣΑΜΠΑΝΙ χρώμα, ενώ τα μπράτσα είναι χαμηλά αποτελώντας ουσιαστικά το επάνω μέρος των ποδιών. Το χαρακτηριστικό αυτής της πολυθρόνας είναι η άνεση που προσφέρει και εκπλήσσει ευχάριστα όσους την χρησιμοποιούν. Επίσης, το γεγονός ότι είναι ΣΤΟΙΒΑΖΟΜΕΝΗ την κάνει ιδιαιτέρως πρακτική αφού μπορείτε να την αποθηκεύσετε στον μικρότερο δυνατό χώρο.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
54x70x93Υ εκ.
Ύψος καθίσματος: 43 εκ.
Ύψος μπράτσων: 59 εκ.
Διαστάσεις καθίσματος: 44x44 εκ.
Διαστάσεις πλάτης: 45x60 εκ.
Διαστάσεις μετάλλου: (πόδια)42x14x0,9mm και 26x15x0,9mm (πλάτης)

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Ο σκελετός της πολυθρόνας είναι μεταλλικός βαμμένος με ηλεκτροστατική βαφή. Η ηλεκτροστατική βαφή είναι μια διαδικασία ξηρής επίστρωσης που χρησιμοποιείται ως μεταλλικό φινίρισμα. Η ηλεκτροστατική βαφή είναι η επίστρωση ξηρής σκόνης μέσω ηλεκτροστατικής διαδικασίας, η οποία στη συνέχεια «κολλάει» στο μέταλλο μέσω της θερμότητας.

Το κάθισμα και η πλάτη είναι από textline (ή textilene) υψηλής ποιότητας 2x1 (540g). Αυτό είναι ένα παχύ, ισχυρό και ανθεκτικό πολυεστερικό ύφασμα. Σημαίνει ότι είναι κατασκευασμένο από πολυεστερικά νήματα με PVC.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Χάρη στην ανθεκτικότητα των υλικών κατασκευής η συντήρηση της πολυθρόνας είναι εύκολη. Πέρα από τακτικό ξεσκόνισμα, μπορείτε να την σκουπίζετε με ένα υγρό πανί.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
•Στιβαρή κατασκευή
•Μοντέρνο design
•Ευκολία στην συντήρηση
•ΣΤΟΙΒΑΖΟΜΕΝΗ
•Εκπληκτική σχέση ποιότητας-τιμής
**Η ακριβής χρωματική απόδοση του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρει ελάχιστα από το πραγματικό λόγω των διαφορετικών ρυθμίσεων της κάθε οθόνης.

Προτεινόμενα προϊόντα