ΚΩΔΙΚΟΣ: FB91000.31

ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ FB91000.31 ΜΑΥΡO MESH-ΠΟΔΙ ΧΡΩΜΙΟΥ 61x56x107-117Υεκ.

NEW
Διαθεσιμότητα: Αποστολή σε 11-20 εργάσιμες ημέρες.
Ποσότητα:
 / τεμάχιο
54,88 € 49,89 €

Η καρέκλα γραφείου FB91000.31 σε ΜΑΥΡΟ χρώμα είναι μια σταθερή αξία. Μπορεί εύκολα να χαρακτηριστεί τόσο ως διευθυντική καρέκλα, όσο και gaming! Τα χαρακτηριστικά της είναι τέτοια, που άνετα μπορεί να «χωρέσει» σε πολλές κατηγορίες. Διαθέτει ψηλή ανατομική πλάτη με την επάνω επιφάνεια να λειτουργεί ως ρηχό μαξιλαράκι για το κεφάλι από PU υλικό, φαρδύ κι αναπαυτικό κάθισμα, ψηλά μπράτσα τριγωνικής σχεδίασης σε συνδυασμό χρωμίου-πολυπροπυλενίου και μηχανισμό ανάρτησης με τις απαραίτητες ρυθμίσεις! Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
61x56x107-117Y εκ.
Διαστάσεις καθίσματος: 48x49 εκ.
Διαστάσεις πλάτης: 47x65 εκ.
Ύψος μπράτσου: 61-71 εκ.
Ύψος καθίσματος: 44-54 εκ.
Ύψος πoδιού: 37-47 εκ.
Απόσταση ποδιών: 67x67 εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Το κύριο χαρακτηριστικό της καρέκλας είναι το ύφασμα στην πλάτη και στο κάθισμα που είναι mesh, δηλαδή διάτρητο. Αυτό σημαίνει ότι αφήνει το σώμα να αναπνέει και να μην ιδρώνει προσφέροντας άνεση για πολύωρη χρήση.
Τα μπράτσα είναι κατασκευασμένα από μαύρη πολυκαρβονική επιφάνεια με ελαφριά κλίση για να ξεκουράζεται ο χρήστης όταν το επιθυμεί.
Η καρέκλα στηρίζεται σε ένα ενισχυμένο μεταλλικό «αστέρι» με κυρτά πόδια και φυσικά στην ανάρτηση (class 2) που μπορεί να αντέξει μέχρι και 110 κιλά βάρος. Όλα τα μεταλλικά μέρη της καρέκλας είναι χρωμιωμένα.
Τέλος, τα πόδια καταλήγουν στους τροχίσκους της καρέκλας που είναι από ενισχυμένο πολυαιθυλένιο και επιφάνεια κύλισης από μαλακή πολυουρεθάνη για αθόρυβη κύλιση και ταυτόχρονα προστασία του πατώματος. Η σύνδεση με το «αστέρι» της βάσης γίνεται με πείρους από χάλυβα μήκους 2 εκατοστών.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Η καρέκλα δεν χρειάζεται ιδιαίτερη συντήρηση. Ένα ξεσκόνισμα σε καθημερινή βάση είναι αρκετό. Ανα διαστήματα, μπορείτε να την καθαρίζετε με ένα υγρό πανί για φρεσκάρισμα και τυχόν αφαίρεση λεκέδων. Οι τροχίσκοι ενδείκνυται να καθαρίζονται με ένα πανάκι και φυσικά να απομακρύνονται οι συσσωρευμένες τρίχες που μπλέκονται στους άξονες κύλισης για να μην «κολλάνε».

ΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ:
•Ψηλή πλάτη
•Επένδυση με το κορυφαίο ύφασμα mesh
•Ρυθμίσεις ύψους και ανάκλισης
•Μοναδικό design
•Ιδανική για μαθητές, φοιτητές και φυσικά για χρήση στο σπίτι

*Η καρέκλα παραδίδεται αμοντάριστη σε εργοστασιακή συσκευασία

Προτεινόμενα προϊόντα