ΚΩΔΙΚΟΣ: FB95977.03

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΕΞ.ΧΩΡΟΥ FB95977.03 ΜΕΤΑΛΛO & TEXTILENE ΜΑΥΡΟ 55x58x72Υεκ.

NEW
Διαθεσιμότητα: Αποστολή σε 11-20 εργάσιμες ημέρες.
Ποσότητα:
 / τεμάχιο
18,69 € 16,99 €

Η πολυθρόνα FB95977.03 σε ΜΑΥΡΟ χρώμα είναι ακόμα μία νέα προσθήκη στην γκάμα μας. Ο σκελετός με την ημικυκλική πλάτη που καταλήγει στα μπράτσα αγκαλιάζει το σώμα, ενώ το textilene τόσο στην πλάτη, όσο και στο κάθισμα καθιστούν την πολυθρόνα ελαφριά και ιδανική για κάθε εξωτερικό χώρο. Επίσης, το γεγονός ότι είναι ΣΤΟΙΒΑΖΟΜΕΝΗ την κάνει ιδιαιτέρως πρακτική αφού μπορείτε να την αποθηκεύσετε στον μικρότερο δυνατό χώρο.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
Διαστάσεις: 55x58x72Υ εκ.
Διαστάσεις καθίσματος: 36x36 εκ.
Διαστάσεις πλάτης: 30x31 εκ.
Ύψος μπράτσου: 63 εκ.
Ύψος καθίσματος: 43 εκ.
Ύψος πoδιού: 39 εκ.
Απόσταση ποδιών: 50x58,5 εκ.
Απόσταση ποδιών πίσω: 44,5 εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Ο σκελετός της πολυθρόνας είναι γαλβανιζέ(επίστρωση ψευδαργύρου για αντοχή στην οξείδωση) μεταλλικός βαμμένος με ηλεκτροστατική βαφή. Η ηλεκτροστατική βαφή είναι μια διαδικασία ξηρής επίστρωσης που χρησιμοποιείται ως μεταλλικό φινίρισμα. Η ηλεκτροστατική βαφή είναι η επίστρωση ξηρής σκόνης μέσω ηλεκτροστατικής διαδικασίας, η οποία στη συνέχεια «κολλάει» στο μέταλλο μέσω της θερμότητας.

Το κάθισμα και η πλάτη είναι από textline (ή textilene) 1x1. Αυτό είναι ένα παχύ, ισχυρό και ανθεκτικό πολυεστερικό ύφασμα. Σημαίνει ότι είναι κατασκευασμένο από πολυεστερικά νήματα με PVC.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Χάρη στην ανθεκτικότητα των υλικών κατασκευής η συντήρηση της πολυθρόνας είναι εύκολη. Πέρα από τακτικό ξεσκόνισμα, μπορείτε να την σκουπίζετε με ένα υγρό πανί.

ΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ:
•Χαμηλό βάρος
•Μοντέρνο design
•Ευκολία στην συντήρηση
•ΣΤΟΙΒΑΖΟΜΕΝΗ
•Εκπληκτική σχέση ποιότητας-τιμής
**Η ακριβής χρωματική απόδοση του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρει ελάχιστα από το πραγματικό λόγω των διαφορετικών ρυθμίσεων της κάθε οθόνης.

Προτεινόμενα προϊόντα