ΚΩΔΙΚΟΣ: FB93271.02

ΚΑΝΑΠΕΣ ΚΡΕΒΑΤΙ FB93271.02 ΤΡΙΘΕΣΙΟΣ- ΚΑΦΕ ΥΦΑΣΜΑ 193x82x81Υεκ.

NEW
Διαθεσιμότητα: Αποστολή σε 11-20 εργάσιμες ημέρες.
Ποσότητα:
 / τεμάχιο
285,88 € 259,89 €

Σας παρουσιάζουμε έναν καινούριο, τριθέσιο καναπέ-κρεβάτι. Έναν καναπέ υψηλής ποιότητας και ιδιαιτέρως πρακτικό, που θα σας ενθουσιάσει.

Ξεκινώντας από τα βασικά και τα προφανή, το χρώμα της επένδυσης με το εξαιρετικό και καλοραμμένο ύφασμα αυτού του καναπέ, είναι ΚΑΦΕ. Διαθέτει 2 μικρά μαξιλαράκια με το ίδιο ύφασμα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν όπως θέλει ο καθένας.
Χαρακτηριστικό αυτού του καναπέ είναι ότι δεν διαθέτει μπράτσα με αποτέλεσμα να μην περιορίζει την χρήση του από τους χρήστες του. Επίσης, γίνεται πολύ εύκολα κρεβάτι μέσω ενός εύχρηστου μηχανισμού (κλικ-κλακ) πολλαπλασιάζοντας την χρησιμότητά του, και καθιστώντας τον ένα πραγματικό πολυεργαλείο, ειδικά για φοιτητικά σπίτια αλλά και σπίτια με περιορισμένο γενικά χώρο. Γι’ αυτό τον λόγο τόσο το κάθισμα, όσο και η πλάτη έχουν ελατήρια και όχι αφρό.


ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
193x82x81Υ εκ.
Διαστάσεις καθίσματος: 193x56 εκ.
Διαστάσεις πλάτης: 193x42 εκ.
Ύψος καθίσματος: 42 εκ.
Ύψος πoδιού: 4 εκ.

Διαστάσεις κρεβατιού: 193x100x42Υ εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Ο σκελετός του καναπέ είναι κατασκευασμένος από ξύλο.

Τα πόδια του καναπέ είναι χαμηλά, στρογγυλά και φτιαγμένα από ενισχυμένο πολυαιθυλένιο με εξαιρετική αντοχή στο βάρος και στην υγρασία.


ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Τα ποιοτικά υλικά κατασκευής του καναπέ, τον καθιστούν εξαιρετικά φιλικό προς τον χρήστη! Ένα ξεσκόνισμα κι ένα πέρασμα με ένα υγρό πανάκι σε όλη την επιφάνειά του, θα τον φρεσκάρει και θα τον διατηρήσει σαν καινούριο για πολλά χρόνια.

ΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ:
•Βολικές διαστάσεις, ιδανικές για φοιτητικά σπίτια
•Γίνεται κρεβάτι με μηχανισμό κλικ-κλακ
•Ανθεκτικός

*Ο καναπές παραδίδεται μονταρισμένος
** Η χρωματική απόδοση του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς σε σχέση με την φωτογραφική απεικόνισή του στην οθόνη σας.

Προτεινόμενα προϊόντα