ΚΩΔΙΚΟΣ: FB99854.02

ΤΡΑΠΕΖΙ FB99854.02 ΚΕΡΑΜΙΚΟ TOP ΜΑΥΡΟ ΜΑΡΜΑΡΟ-ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΟ 117,5x67,5x76Υεκ.

NEW
Διαθεσιμότητα: Αποστολή σε 11-20 εργάσιμες ημέρες.
Ποσότητα:
 / τεμάχιο
79,08 € 71,89 €

Το FB99854.02 είναι ένα τραπέζι τραπεζαρίας σε ορθογώνιο σχήμα με στρογγυλεμένες γωνίες. Η επιφάνεια είναι κεραμική σε χρωματισμό ΜΑΥΡΟΥ ΜΑΡΜΑΡΟΥ, ενώ τα πόδια είναι μεταλλικά σε ΜΑΥΡΟ χρώμα με ρεγουλατόρους στο κάτω μέρος, δημιουργώντας μια εντυπωσιακή μονοχρωμία. Το συγκεκριμένο τραπέζι θα αποτελέσει σημείο αναφοράς σε οποιοδήποτε χώρο τραπεζαρίας ή εστίασης κι αν τοποθετηθεί.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Διαστάσεις: 117,5x67,5x76Υ εκ.
Πάχος επιφάνειας: 1,2 εκ.
Απόσταση ποδιών: 112,5-118,5x61-67 εκ.

ΥΛΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Η επιφάνεια είναι κεραμική. Το κεραμικό υλικό κατασκευάζεται με θέρμανση και ψύξη διάφορων υλικών, με αποτέλεσμα μια σκληρή και ανθεκτική στη θερμότητα επιφάνεια. Τα κεραμικά υλικά είναι α) Ανθεκτικά στις γρατσουνιές: Τα κεραμικά έχουν σκληρή επιφάνεια που αντέχει σε γρατσουνιές και βαθουλώματα. β) Ανθεκτικά στη θερμότητα: Μία από τις μοναδικές ιδιότητες των κεραμικών τραπεζιών είναι η φυσική τους αντοχή στη θερμότητα. γ) Εύκολο στο καθάρισμα: Η μη πορώδης φύση του κεραμικού κάνει τον καθαρισμό παιχνιδάκι.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Η κεραμική επιφάνεια μπορεί να πλυθεί με ουδέτερα ή απολυμαντικά καθαριστικά αραιωμένα σε ζεστό νερό ακολουθώντας τις οδηγίες χρήσης τους και κατόπιν να ξεπλυθεί με καθαρό νερό. Τα πόδια το μόνο που χρειάζονται είναι καθάρισμα με ένα υγρό πανάκι.

*Το προϊόν διατίθεται αμοντάριστο σε εργοστασιακή συσκευασία
** Η χρωματική απόδοση του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς σε σχέση με την φωτογραφική απεικόνισή του στην οθόνη σας.

Προτεινόμενα προϊόντα