ΚΩΔΙΚΟΣ: FB92134.02

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΟΒΑΛ FB92134.02 ΜΕΛΑΜΙΝΗ ΣΕ WENGE 240x120x75Υεκ.

NEW
Διαθεσιμότητα: Αποστολή σε 11-20 εργάσιμες ημέρες.
Ποσότητα:
 / τεμάχιο
214,38 € 194,89 €

Το γραφείο συνεδριάσεων FB92134.02 σε οβάλ σχήμα είναι μια ποιοτική και μοντέρνα πρόταση για τον επαγγελματικό σας χώρο. To WENGE χρώμα σε όλη την κατασκευή σε συνδυασμό με τις μεγάλες διαστάσεις του, το καθιστούν επιβλητικό στον χώρο. Συνδυάστε το με καρέκλες ή πολυθρόνες αντίστοιχης αισθητικής και δημιουργήστε έναν όμορφο χώρο συνεδριάσεων.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
240x120x75Υ εκ.
Πάχος επιφάνειας: 2,5 εκ.
Απόσταση ποδιών: 157-161x80 εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Όλο το γραφείο είναι κατασκευασμένο από μελαμίνη εξαιρετικής ποιότητας. Η μελαμίνη είναι είδος ξύλου σε μορφή μοριοσανίδας. Οι μοριοσανίδες είναι προϊόντα που έχουν τη μορφή πλάκας (panel). Ως υλικό είναι πολύ ανθεκτικό και με μεγάλη σκληρότητα. Άρα, πρόκειται για ένα συνθετικό υλικό με πολύ σκληρή επιφάνεια, με αποτέλεσμα να είναι πολύ ανθεκτική στις γρατζουνιές, στην τριβή και τους λεκέδες.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Η μελαμίνη που είναι το υλικό κατασκευής καθαρίζεται πάρα πολύ εύκολα από τους λεκέδες χάρη στην σκληρή της επιφάνεια. Μπορείτε να σκουπίσετε όλες τις επιφάνειες με ένα υγρό πανί, ενώ σε επίμονους λεκέδες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ήπιο καθαριστικό.

ΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ:
•Σταθερή κατασκευή
•Ποιοτικά υλικά
•Μεγάλο μέγεθος
•Αισθητικά όμορφη κατασκευή
•Εύκολη συναρμολόγηση (προτείνουμε την συναρμολόγηση από 2 άτομα)

*Το προϊόν παραδίδεται αμοντάριστο σε εργοστασιακή συσκευασία με αναλυτικές οδηγίες συναρμολόγησης
** Η χρωματική απόδοση του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς σε σχέση με την φωτογραφική απεικόνισή του στην οθόνη σας.

Προτεινόμενα προϊόντα