ΚΩΔΙΚΟΣ: FB9353.05

ΝΤΟΥΛΑΠΑ 4ΦΥΛΛΗ ΜΕ 2 ΣΥΡΤΑΡΙΑ FB9353.05 ΜΕΛΑΜΙΝΗ ΛΕΥΚΗ 200x55,5x180Υεκ.

NEW
Διαθεσιμότητα: Αποστολή σε 11-20 εργάσιμες ημέρες.
Ποσότητα:
 / τεμάχιο
384,99 € 349,99 €

Η FB9353.05 είναι μια πρακτικότατη 4-φυλλη ντουλάπα που έχει φτιαχτεί με γνώμονα την όσο το δυνατόν καλύτερη εκμετάλλευση του χώρου. Είναι μεγάλη με 4 σχετικά στενές πόρτες. Τα δύο διαμερίσματα, δεξιά κι αριστερά, διαθέτουν 3 ράφια που δημιουργούν 4 χώρους αποθήκευσης, ενώ το κεντρικό διαμέρισμα που ανοίγει με δύο πόρτες, διαθέτει μεταλλική μπάρα για κρέμαση ρούχων. Τέλος, στο κεντρικό τμήμα κάτω από το μέρος της γκαρνταρόμπας υπάρχουν δύο μεγάλα συρτάρια. Ολόκληρη η ντουλάπα είναι κατασκευασμένη από μελαμίνη σε ΛΕΥΚΟ χρώμα και αισθητικά μπορεί να ταιριάξει με πολλά άλλα στυλ, χάρη και στις «καθαρές» γραμμές της.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
200x55,5x180Υ εκ. (συνολικές εξωτερικές)
Συρτάρια: 91x37 εκ.
Μονά φύλλα (πλαϊνά): 47x54,5 εκ.
Διπλό φύλλο (κεντρικό): 97x54,5 εκ.
(Μέσα στο διπλό περιλαμβάνεται και ένα ράφι πάνω στη μέση με μήκος 67,50 και βάθος 54,50)


ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Η ντουλάπα είναι κατασκευασμένη από εξαιρετικής ποιότητας μελαμίνη. Η μελαμίνη είναι είδος ξύλου σε μορφή μοριοσανίδας, πολύ ανθεκτικό και με μεγάλη σκληρότητα. Άρα, πρόκειται για ένα συνθετικό υλικό με πολύ σκληρή επιφάνεια, με αποτέλεσμα να είναι πολύ ανθεκτική στις γρατζουνιές, στην τριβή και τους λεκέδες.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Η μελαμίνη που είναι το υλικό κατασκευής είναι ιδιαίτερα ανθεκτική και καθαρίζεται πάρα πολύ εύκολα από τους λεκέδες χάρη στην σκληρή της επιφάνεια. Μπορείτε να σκουπίσετε όλες τις επιφάνειες με ένα υγρό πανί ενώ εάν υπάρξουν επίμονοι λεκέδες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ήπιο καθαριστικό.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
•Σταθερή κατασκευή
•Μεγάλη χωρητικότητα
•Συνδυάζει ποιότητα κατασκευής με εργονομία
•Value for money

Παρατηρήσεις:
Το προϊόν παραδίδεται αμοντάριστο σε εργοστασιακή συσκευασία, με αναλυτικές οδηγίες συναρμολόγησης.
Συνιστάται η συναρμολόγηση της ντουλάπας να πραγματοποιηθεί από 2 τουλάχιστον άτομα

Προτεινόμενα προϊόντα