ΚΩΔΙΚΟΣ: FB95874.03

ΤΡΑΠΕΖΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ FB95874.03 ΜΕΤΑΛΛΟ ΜΑΥΡΟ-ΣΥΝΘ. RATTAN DARK OLIVE Φ47x45Yεκ.

NEW
Διαθεσιμότητα: Αποστολή σε 11-20 εργάσιμες ημέρες.
Ποσότητα:
 / τεμάχιο
30,24 € 27,49 €

Το FB95874.03 είναι ένα χαμηλό στρογγυλό βοηθητικό τραπέζι, κυρίως για εξωτερικούς χώρους. Στηρίζεται σε μια βάση με 3 μαύρα μεταλλικά πόδια. Το τραπέζι είναι κωνικό από συνθετικό Rattan σε χρώμα ΜΠΕΖ, και η επιφάνειά του είναι γυαλί ασφαλείας. Ένα πανέμορφο τραπέζι, το οποίο αν συνδυαστεί και με καρέκλες της ίδιας σειράς θα αποτελέσει ένα καταπληκτικό μέρος στον χώρο σας.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
Φ47x45Y εκ.
Απόσταση ποδιού: 50x50 εκ.


ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Η 3-ποδη βάση είναι από συμπαγές μέταλλο 13mm, προσδίδοντας αντοχή και διαθέτει πλαστικές τάπες στο κάτω μέρος των ποδιών για προστασία των δαπέδων.
Το τραπέζι είναι κατασκευασμένο από συνθετικό Rattan, το οποίο είναι συνθετικό υλικό από PVC, δηλαδή τεχνητές ίνες υψηλής ποιότητας. Αυτό δίνει εξαιρετική αντοχή και ανθεκτικότητα σε ακραίες συνθήκες ζέστης ή κρύου.
Το γυαλί της επιφάνειας είναι σκληρυμένο ή «άθραυστο» γυαλί, το οποίο είναι ένας τύπος γυαλιού ασφαλείας περίπου τέσσερις φορές ισχυρότερο από το συνηθισμένο γυαλί. Και σε αντίθεση με το συνηθισμένο γυαλί, το οποίο μπορεί να θρυμματιστεί σε οδοντωτά θραύσματα όταν σπάσει, το σκληρυμένο γυαλί σπάει σε μικρά, σχετικά ακίνδυνα κοκκώδη κομμάτια. Ως αποτέλεσμα, το σκληρυμένο γυαλί χρησιμοποιείται σε εκείνα τα περιβάλλοντα όπου η ανθρώπινη ασφάλεια αποτελεί προτεραιότητα, όπως οι οικιακές εφαρμογές κ.λπ.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Όλα τα υλικά κατασκευής είναι φιλικά προς τον χρήστη πράγμα που το κάνει πολύ εύκολο στην συντήρησή του. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα ξεσκόνισμα και όταν χρειαστεί ένα καθάρισμα με ένα υγρό πανάκι. Μην χρησιμοποιείτε χημικά καθαριστικά.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
•Όμορφο design
•Ποιοτικά υλικά κατασκευής
•Εύκολη συντήρηση
•Αντοχή στον χρόνο
•Δυνατότητα συνδυασμού με καρέκλες της ίδιας σειράς
** Η χρωματική απόδοση του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς σε σχέση με την φωτογραφική απεικόνισή του στην οθόνη σας.

Προτεινόμενα προϊόντα