ΚΩΔΙΚΟΣ: FB99808

ΚΑΝΑΠΕΣ ΤΡΙΘΕΣΙΟΣ ΕΞ.ΧΩΡΟΥ FB99808 ΞΥΛΟ MANGO ΣΕ ΦΥΣΙΚΟ-ΛΕΥΚΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ 216x88x70-85Υεκ.

NEW
Διαθεσιμότητα: Αποστολή σε 11-20 εργάσιμες ημέρες.
Ποσότητα:
 / τεμάχιο
1.428,90 € 1.299,00 €

Ο FB99808 είναι ένας ξύλινος 3-θέσιος καναπές με χαμηλό πόδι που θα μαγνητίσει τα βλέμματα. Η πολυτέλεια αυτού του καναπέ είναι εμφανής και «διαχέεται» στον χώρο χωρίς καν να το…προσπαθήσει! O σκελετός είναι από ξύλο στο ΦΥΣΙΚΟ του χρώμα, ενώ όλο το υπόλοιπο είναι επενδυμένο με φυσικό RATTAN σε πλέξη και διατίθεται με ΛΕΥΚΑ μαξιλάρια. Είναι τόσο υπέροχα πρακτικός που θα ομορφύνει κάθε εξωτερικό χώρο και μπορείτε να περάσετε όλη την ημέρα σε αυτόν.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
216x88x70-85Υ εκ.
Διαστάσεις καθίσματος: 165x56 εκ.
Διαστάσεις πλάτης: 176x18 εκ.
Διαστάσεις μπράτσου: 26x88x50 εκ.
Ύψος καθίσματος: 42 εκ.
Ύψος ποδιού: 4,5 εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Ο σκελετός είναι κατασκευασμένος από ξύλο MANGO.
Το MANGO είναι πυκνό και δυνατό σκληρό ξύλο με ιδιαίτερα ελκυστικά νερά. Τα νερά του ξύλου του είναι μοναδικά καθώς ενσωματώνουν αρκετούς τόνους και χρώματα, που κυμαίνονται από ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις, όπως σκούρο καφέ έως ανοιχτό ροζ ή πράσινο. Είναι ελαφρύτερο από άλλα είδη ξύλου και είναι ανθεκτικό στο νερό.
Οι υπάρχουσες ρωγμές ή αυτές που ενδέχεται να δημιουργηθούν με την πάροδο του χρόνου οφείλονται στην συστολή-διαστολή του ζωντανού οργανισμού που λέγεται μασίφ ξύλο, και δεν αποτελούν κατασκευαστικό ελάττωμα, δίνοντας πρωτοτυπία και μοναδικό design στο χώρο σας. Κατά τη διαδικασία παραγωγής γίνεται ομοιομορφοποίηση και σταθεροποίηση των ρωγμών που υπάρχουν, με υλικό κατασκευασμένο από το ίδιο ξύλο. Επομένως, μπορεί να υπάρχουν χρωματικές παραλλαγές και διαφορές στις διαστάσεις του προϊόντος λόγω των διαστάσεων του επεξεργασμένου ξύλου. Αυτά δεν αποτελούν ελάττωμα του προϊόντος.

Η επένδυση του καναπέ έχει γίνει με φυσικό Rattan. Το Rattan είναι το καλύτερο και το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο φυσικό υλικό για διάφορες κατασκευές. Το Rattan που καλλιεργείται στην Ν.Α. Ασία είναι το ποιοτικότερο και ανθεκτικότερο υλικό από παρόμοια που καλλιεργούνται σε άλλες περιοχές. Με περισσότερα από 600 διαφορετικά είδη, το RATTAN μπορεί να διακριθεί ως ένα ισχυρό ινώδες φυτό που μοιάζει με το μπαμπού και χρησιμοποιείται για ευρέως επειδή είναι ελαφρύ, ανθεκτικό, εύκαμπτο και ελκυστικό.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Ένα σκούπισμα με βρεγμένο πανάκι είναι αρκετό για την συντήρηση του καναπέ.

** Η χρωματική απόδοση του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς σε σχέση με την φωτογραφική απεικόνισή του στην οθόνη σας.

Προτεινόμενα προϊόντα