ΚΩΔΙΚΟΣ: FB99778.03

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦOMENH FB99778.03 ΜΠΕΖ ΜΠΟΥΚΛΕ ΥΦΑΣΜΑ-ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΟ 65x67x92Υ εκ.

NEW
Διαθεσιμότητα: Αποστολή σε 11-20 εργάσιμες ημέρες.
Ποσότητα:
 / τεμάχιο
230,88 € 209,89 €

Σας παρουσιάζουμε την περιστρεφόμενη πολυθρόνα FB99778.03 σε ΜΠΕΖ χρώμα που είναι μια από τις καινούργιες προσθήκες στην γκάμα μας. Στηρίζεται σε μια μαύρη μεταλλική σαγρέ τετράνυχη βάση στην οποία είναι τοποθετημένος ο πίρος περιστροφής. Η επένδυση της πολυθρόνας έχει γίνει με υψηλής ποιότητας μπουκλέ ύφασμα και το κάθισμα είναι αναπαυτικό ανταποκρινόμενο στον χαρακτήρα της πολυθρόνας, η οποία είναι μοντέρνα συνδυάζοντας στιλ και άνεση. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της, είναι ότι η περιστρέφεται κατά 180 μοίρες και όχι πλήρως, και διαθέτει αυτόματη επαναφορά στην αρχική της θέση.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
65x67x92 εκ.
Ύψος μπράτσου: 60 εκ.
Υψος καθίσματος: 50 εκ.

Διαστάσεις καθίσματος: 38x48 εκ.
Διαστάσεις πλάτης: 52x45 εκ.
Διαστάσεις μπράτσου: 14x40x26 εκ.

Ύψος ποδιού με βάση: 39 εκ.
Απόσταση ποδιού: 40x40 εκ.
Απόσταση ποδιού πίσω: 40 εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Τα «γεμίσματα» της πολυθρόνας, τόσο στην πλάτη, όσο και στο κάθισμα είναι από μέτριας σκληρότητας αφρώδη υλικά που προσφέρουν μεγάλη άνεση και καλύτερη υποστήριξη του σώματος.
Ολόκληρη η επένδυση έχει γίνει με εξαιρετικής ποιότητας ΜΠΟΥΚΛΕ ύφασμα. Μπουκλέ λέγεται οποιοδήποτε ύφασμα που έχει κόμπο-μπούκλα στην ύφανσή του. Κατασκευάζεται από σχεδόν όλες τις πρώτες ύλες (αν και συνήθως είναι συνθετικό) με ειδικές κλωστές με κόμπους ή πολύ στριμμένα νήματα, έτσι ώστε να έχει σγουρή επιφάνεια. Δεν τσαλακώνει και μπορεί να είναι μονόχρωμο, μελανζέ ,καρώ ή τουιντ.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Tο ύφασμα μπουκλέ μπορείτε να το σκουπίσετε με την ηλεκτρική σκούπα ενώ σε περίπτωση λεκέδων χρησιμοποιήστε ένα ελαφρώς βρεγμένο πανάκι.

** Η χρωματική απόδοση του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς σε σχέση με την φωτογραφική απεικόνισή του στην οθόνη σας.
Το προϊόν παραδίδεται αμοντάριστο σε εργοστασιακή συσκευασία

Προτεινόμενα προϊόντα