ΚΩΔΙΚΟΣ: FB98954.13

ΠΑΠΟΥΤΣΟΘΗΚΗ-ΝΤΟΥΛΑΠΙ FB98954.13 ΜΕΛΑΜΙΝΗ SONAMA-ΜΑΥΡΟ ΜΑΡΜΑΡΟ 50Χ38Χ135Yεκ

NEW
Διαθεσιμότητα: Αποστολή σε 11-20 εργάσιμες ημέρες.
Ποσότητα:
 / τεμάχιο
142,88 € 129,89 €

Σας παρουσιάζουμε την παπουτσοθήκη-ντουλάπι μελαμίνης FB98954.13 σε SONAMA χρώμα. Πρόκειται για ένα ψηλό σχετικά ντουλάπι με 1 πόρτα σε χρώμα ΜΑΥΡΟ ΜΑΡΜΑΡΟ. Τα πόδια είναι ξύλινα και ψηλά ενώ στο εσωτερικό έχει 7 ράφια (άρα, 8 επίπεδα τοποθέτησης). Σκοπός μας είναι να σας βοηθήσουμε να οργανώσετε και να βελτιώσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οτιδήποτε θελήσετε.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Συνολικές διαστάσεις: 50x38x135Yεκ.
Ύψος ποδιού: 15 εκ.
Ύψος ραφιών: 13,5 εκ.

ΥΛΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Η παπουτσοθήκη- ντουλάπα είναι κατασκευασμένη εξολοκλήρου από μελαμίνη 15mm. Η μελαμίνη είναι ένα συνθετικό υλικό πολύ ανθεκτικό και με μεγάλη σκληρότητα, σε μορφή φύλλων τα οποία στην συνέχεια μετατρέπονται σε μοριοσανίδες με πρεσάρισμα.
Τα πόδια της παπουτσοθήκης είναι από βερνικωμένο ξύλο ευκαλύπτου. Ο ευκάλυπτος είναι ένα σκληρό ξύλο που θεωρείται ένα από τα βιώσιμα ξύλα που είναι χρήσιμα και φιλικά προς το περιβάλλον. Αυτό το ξύλο εκτός από το ότι είναι απολύτως ελκυστικό, έχει και πολλές κοινές ιδιότητες με παρόμοια σκληρά ξύλα. Είναι πολύ δυνατό και έχει υψηλή πυκνότητα. Ωστόσο, είναι εύκολο να «δουλευτεί». Το πραγματικό του χρώμα ποικίλλει από κοκκινωπό έως ροζ.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Η ντουλάπα-παπουτσοθήκη είναι εύκολη στην συντήρησή της. Η κατασκευή της από μελαμίνη της επιτρέπει να είναι ανθεκτική στην τριβή, τις γρατσουνιές και τους λεκέδες. Κατ’ επέκταση, καθαρίζεται εύκολα με ένα υγρό πανί.

*Το προϊόν παραδίδεται αμοντάριστο σε εργοστασιακή συσκευασία
** Η χρωματική απόδοση του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς σε σχέση με την φωτογραφική απεικόνισή του στην οθόνη σας.

Προτεινόμενα προϊόντα