ΚΩΔΙΚΟΣ: FB99618.02

ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ FB99618.02 MDF ΣΕ ΚΑΡΥΔΙ-ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΟ Φ44x66Υεκ.

NEW
Διαθεσιμότητα: Αποστολή σε 11-20 εργάσιμες ημέρες.
Ποσότητα:
 / τεμάχιο
71,38 € 64,89 €

Το FB99618.02 είναι ένα πρακτικότατο στρογγυλό βοηθητικό τραπεζάκι με δύο επίπεδα. Στηρίζεται σε έναν ΜΑΥΡΟ μεταλλικό σκελετό, ο οποίος λειτουργεί και ως χερούλι μεταφοράς για να μπορείτε να μεταφέρετε και να τοποθετείτε το τραπεζάκι οπουδήποτε θέλετε. Το χρώμα των επιφανειών είναι ΚΑΡΥΔΙ.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
Φ44x66Υ εκ.
Επιφάνεια: Φ40 εκ.
Πάχος επιφανειών: 2 εκ.
Ύψος ποδιού: 11 εκ.
Ύψος επιπέδου: 13-41 εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Οι επιφάνειες είναι κατασκευασμένες από MDF υψηλής ποιότητας. Το MDF (Medium Density Fiber) είναι ένα σύγχρονο υλικό ευρείας κατανάλωσης το οποίο επιλέγεται πολύ συχνά για διάφορες εφαρμογές εσωτερικού χώρου. Βασικά χαρακτηριστικά του είναι ότι απορροφά ελάχιστη υγρασία, διαθέτει ομοιογένεια στην μάζα του, ικανοποιητικές μηχανικές ιδιότητες, εξαιρετική ομαλότητα και πολλές δυνατότητες επεξεργασίας.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Ένα ξεσκόνισμα σε τακτά χρονικά διαστήματα και ένα πέρασμα με ένα υγρό πανί, είναι αρκετό για την συντήρηση του τραπεζιού. Για την επιφάνεια βέβαια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ήπια καθαριστικά που κυκλοφορούν στο εμπόριο.

*Το τραπεζάκι παραδίδεται αμοντάριστο σε εργοστασιακή συσκευασία.
** Η χρωματική απόδοση του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς σε σχέση με την φωτογραφική απεικόνισή του στην οθόνη σας.

Προτεινόμενα προϊόντα