ΚΩΔΙΚΟΣ: FB98973.12

ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΕ ΡΑΦΙΑ FB98973.12 ΜΕΛΑΜΙΝΗ ΣΕ SONAMA-ΛΕΥΚΟ 99,5x15x61Υεκ.

NEW
Διαθεσιμότητα: Αποστολή σε 11-20 εργάσιμες ημέρες.
Ποσότητα:
 / τεμάχιο
42,78 € 38,89 €

Η κρεμάστρα εισόδου FB98973.12 είναι μια πρακτική πρόταση διακόσμησης για τον χώρο υποδοχής του σπιτιού σας, που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε έναν καλά οργανωμένο και τακτοποιημένο χώρο. Διαθέτει 3 κρεμάστρες και 4 τετράγωνους χώρους τοποθέτησης αντικειμένων, ενώ και η επάνω επιφάνεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον ίδιο σκοπό. Το χρώμα όλης της σύνθεσης είναι εντυπωσιακό σε SONAMA και ΛΕΥΚΟ.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
99,5x15x61Υεκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Το σετ εισόδου είναι κατασκευασμένο από μελαμίνη πάχους 15mm. Η μελαμίνη είναι είδος ξύλου σε μορφή μοριοσανίδας(panel). Ως υλικό είναι πολύ ανθεκτικό και με μεγάλη σκληρότητα. Άρα, πρόκειται για ένα συνθετικό υλικό με πολύ σκληρή επιφάνεια, με αποτέλεσμα να είναι πολύ ανθεκτική στις γρατζουνιές, στην τριβή και τους λεκέδες.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Η μελαμίνη καθαρίζεται πάρα πολύ εύκολα από τους λεκέδες χάρη στην σκληρή της επιφάνεια. Μπορείτε να σκουπίσετε όλες τις επιφάνειες με ένα υγρό πανί και αυτό είναι αρκετό. Σε επίμονους λεκέδες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ήπιο καθαριστικό.

*Το προϊόν παραδίδεται αμοντάριστο σε εργοστασιακές συσκευασίες
** Η χρωματική απόδοση του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς σε σχέση με την φωτογραφική απεικόνισή του στην οθόνη σας.

Προτεινόμενα προϊόντα