ΚΩΔΙΚΟΣ: FB99434.01

ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΟΜΟΔΙΝΟ ΜΕΛΑΜΙΝΗΣ ΣΕ ΦΥΣΙΚΟ ΧΡΩΜΑ 50x40x55Υεκ.FB99434.01

NEW
Διαθεσιμότητα: Αποστολή σε 11-20 εργάσιμες ημέρες.
Ποσότητα:
 / τεμάχιο
42,78 € 38,89 €

FB99434.01 ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ τραπεζάκι/κομοδίνο----- Ανακάλυψε το FB99434.01 που θα αλλάξει την εικόνα του υπνοδωματίου σας ως κομοδίνο ή ως βοηθητικό στο σαλόνι σας. Δεν διαθέτει συρτάρι αλλά ανοιχτούς χώρους τοποθέτησης αντικειμένων, πράγμα που το κάνει ιδιαίτερα πρακτικό. Το φυσικό χρώμα ξύλου της μελαμίνης σε συνδυασμό με τις μαύρες μεταλλικές χιαστί βέργες που χρησιμεύουν και ως στηρίγματα της κατασκευής αλλά και τα μαύρα πόδια του κομοδίνου, δημιουργούν μια όμορφη διχρωμία που ταυτόχρονα φαντάζει «οικεία» σε όλους.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
50x40x55Υ εκ.
Επάνω ράφι: 25 εκ.
Ύψος ποδιών: 31 εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Το τραπεζάκι είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας μελαμίνη πάχους 18 χιλιοστών. Η μελαμίνη είναι είδος ξύλου σε μορφή μοριοσανίδας. Ως υλικό είναι πολύ ανθεκτικό και με μεγάλη σκληρότητα. Άρα, πρόκειται για ένα συνθετικό υλικό με πολύ σκληρή επιφάνεια, με αποτέλεσμα να είναι πολύ ανθεκτική στις γρατζουνιές, στην τριβή και τους λεκέδες.

Τα πόδια είναι κατασκευασμένα από οξιά.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Η μελαμίνη που είναι το υλικό κατασκευής καθαρίζεται πάρα πολύ εύκολα από τους λεκέδες χάρη στην σκληρή της επιφάνεια. Μπορείτε να σκουπίσετε όλες τις επιφάνειες με ένα υγρό πανί και αυτό είναι αρκετό για να δείξει το τραπεζάκι σας και πάλι σαν καινούριο. Σε επίμονους λεκέδες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ήπιο καθαριστικό.

To προϊόν παραδίδεται αμοντάριστο

Προτεινόμενα προϊόντα