ΚΩΔΙΚΟΣ: FB99025.12

ΝΤΟΥΛΑΠΙ ΜΠΑΝΙΟY FB99025.12 ΜΕΛΑΜΙΝΗ ΛΕΥΚΗ 20x13x70Yεκ.

NEW
Διαθεσιμότητα: Αποστολή σε 11-20 εργάσιμες ημέρες.
Ποσότητα:
 / τεμάχιο
36,18 € 32,89 €

Το FB99025.12 είναι ένα ΛΕΥΚΟ ντουλάπι στενό με ενσωματωμένη θήκη για χαρτί υγείας στο επάνω μέρος. Πρόκειται για ένα πρακτικό έπιπλο που θα σας λύσει τα χέρια τόσο με τον αποθηκευτικό χώρο που διαθέτει, όσο και με τις βολικές του διαστάσεις. Επίσης, μπορείτε να το κρεμάσετε στον τοίχο για να προστατεύεται από την υγρασία του δαπέδου.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
20x13x70Yεκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Το κύριο υλικό κατασκευής είναι η εξαιρετικής ποιότητας μελαμίνη με πάχος 15 χιλιοστά. Η μελαμίνη είναι είδος ξύλου σε μορφή μοριοσανίδας. Οι μοριοσανίδες είναι προϊόντα που έχουν τη μορφή πλάκας (panel). Ως υλικό είναι πολύ ανθεκτικό και με μεγάλη σκληρότητα. Άρα, πρόκειται για ένα συνθετικό υλικό με πολύ σκληρή επιφάνεια, με αποτέλεσμα να είναι πολύ ανθεκτική στις γρατζουνιές, στην τριβή και τους λεκέδες.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Η μελαμίνη είναι υλικό πολύ ανθεκτικό και απαιτεί ελάχιστη προσπάθεια συντήρησης. Ο τακτικός καθαρισμός με ένα υγρό πανάκι είναι αρκετός. Σε επίμονους λεκέδες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ήπια καθαριστικά.

*Το προϊόν διατίθεται αμοντάριστο σε εργοστασιακή συσκευασία
** Η χρωματική απόδοση του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς σε σχέση με την φωτογραφική απεικόνισή του στην οθόνη σας.

Προτεινόμενα προϊόντα