ΚΩΔΙΚΟΣ: FB98686.20

ΣΚΑΜΠΟ ΠΟΛΥΠΡΟΠΥΛΕΝΙΟΥ ΓΚΡΙ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΥΡΑ FB98686.20 46x48x99Υ εκ.

NEW
Διαθεσιμότητα: Αποστολή σε 11-20 εργάσιμες ημέρες.
Ποσότητα:
 / τεμάχιο
42,78 € 38,89 €

Το σκαμπό-μπαρ FB98686.20 είναι αυτό ακριβώς που ψάχνετε. Το κάθισμα είναι από μονοκόμματο πολυπροπυλένιο σε ΓΚΡΙ χρώμα με σχετικά χαμηλή πλάτη η οποία έχει ένα κλασικό «διχτυωτό» σχέδιο. Τα πόδια είναι μεταλλικά σε ΜΑΥΡΟ χρώμα και ενώνονται με ένα πρακτικότατο υποπόδιο. Όλη η κατασκευή είναι ελαφριά και άνετη, και θα γίνει το αγαπημένο κάθισμα σε όποιο χώρο κι αν τοποθετηθεί χάρη στην πρακτικότητά του.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
46x48x99Υ εκ.
Ύψος καθίσματος: 75 εκ.
Διαστάσεις καθίσματος: 35x36 εκ.
Διάσταση πλάτης: 35x24 εκ.
Απόσταση ποδιών: 42x42 εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Το κάθισμα είναι κατασκευασμένο από ενισχυμένο πολυπροπυλένιο. Το πολυπροπυλένιο είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στο βάρος και στο νερό, ενώ έχει μεγάλη αντοχή σε θερμοκρασίες έως και 125 βαθμούς Κελσίου. Επίσης, η ανθεκτικότητά του δεν περιορίζεται στο βάρος, στο νερό και στην θερμοκρασία αλλά είναι ασυνήθιστα ανθεκτικό σε πολλά χημικά διαλυτικά, οξέα και βάσεις.

Τα πόδια είναι μεταλλικά με ηλεκτροστατική βαφή. Η ηλεκτροστατική βαφή είναι μια διαδικασία ξηρής επίστρωσης που χρησιμοποιείται ως μεταλλικό φινίρισμα. Η ηλεκτροστατική βαφή είναι η επίστρωση ξηρής σκόνης μέσω ηλεκτροστατικής διαδικασίας, η οποία στη συνέχεια «κολλάει» στο μέταλλο μέσω της θερμότητας. Είναι κατάλληλη τόσο για εσωτερικές όσο και για εξωτερικές εφαρμογές.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Τα έπιπλα πολυπροπυλενίου καθαρίζονται πανεύκολα με ένα βρεγμένο πανί.

**Το σκαμπό παραδίδεται αμοντάριστο σε εργοστασιακή συσκευασία

Προτεινόμενα προϊόντα