ΚΩΔΙΚΟΣ: 11011393

ΡΑΦΙ ΤΟΙΧΟΥ VALENCIA ARTISAN OAΚ-ΛΕΥΚΟ ΜΑΤ ΧΡΩΜΑ 146*19.5*24εκ ppr

NEW
Διαθεσιμότητα: Αποστολή σε 1-10 εργάσιμες ημέρες.
Ποσότητα:
 / τεμάχιο
75,00 €

Χρώμα:
λευκό, artisan oak και λευκή μελαμίνη με επίστρωση ματ επιφάνειας σε MDF.
Η επιλογή του χρώματος artisan oak, λευκό και white mat foil είναι μια ασφαλή επιλογή για την δημιουργία αυθεντικής εντύπωσης και ζεστής αισθητικής. Προτείνουμε σε περίπτωση που θέλετε να ζεστάνετε ακόμη περισσότερο τον χώρο σας, να χρησιμοποιήσετε απαλά γκρι στην επιφάνεια του τοίχου σας ή απαλά πράσινα.

Υλικό: 
Μοριοσανίδα με πιστοποιημένη επικάλυψη μελαμίνης Ε1, επίστρωση foil mat σε MDF και μια πλαστική μαύρη χειρολαβή με άκρες αλουμινίου.

Διαστάσεις:
Πλάτος: 146εκ.
Βάθος: 19.5εκ.
Ύψος:  47.5εκ.

Επιπρόσθετες λεπτομέρειες:
Σερβικής προέλευσης
Τα χρώματα στο προϊόν ενδέχεται να διαφέρουν από κοντά.
Μπορεί να συνδυαστεί με άλλα στοιχεία της συλλογής σαλονιού Valencia, που ολοκληρώνουν όλο το εσωτερικό σύνολο.

  • Συναρμολόγηση και εγκατάσταση:

Παρέχεται αμοντάριστο σε εργοστασιακή συσκευασία και με αναλυτικό σχέδιο οδηγιών συναρμολόγησης. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για την συναρμολόγηση του προϊόντος συνιστάται η επικοινωνία με το πλησιέστερο κατάστημα της περιοχής σας.

  • Ασφάλεια: 

Το προϊόν συνίσταται να στερεώνεται στον τοίχο με τη βοήθεια του εξαρτήματος στερέωσης που περιλαμβάνεται στην συσκευασία. Αποφύγετε τον κίνδυνο, μοιράζοντας το βάρος του ραφιού ομοιόμορφα και τοποθετώντας το, στην σωστή επιφάνεια τοίχου.

  • Συντήρηση και καθαρισμός:

Αφαιρέστε την σκόνη και την βρωμιά από τις επιφάνειες με ένα μαλακό ή ένα ηλεκτροστατικό πανί. Σε περίπτωση μεγαλύτερης αντίστασης ενός λεκέ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα απαλό καθαριστικό διάλυμα.

Προτεινόμενα προϊόντα