ΚΩΔΙΚΟΣ: FB99422.01

ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ WHITE MARBLE FB99422.01 Φ120x74Yεκ.

NEW
Διαθεσιμότητα: Αποστολή σε 11-20 εργάσιμες ημέρες.
Ποσότητα:
 / τεμάχιο
186,88 € 169,89 €

FB99422.01--Σας παρουσιάζουμε ένα μοντέρνο στρογγυλό τραπέζι για τραπεζαρία (ροτόντα δηλαδή), με επιφάνεια μελαμίνης σε ΑΣΠΡΟ ΜΑΡΜΑΡΟ χρώμα. Η επιφάνεια στηρίζεται σε μια μεταλλική ΛΕΥΚΗ κολώνα κυλινδρική η οποία έχει τις κατάλληλες διαστάσεις για να υποστηρίξει επαρκώς το τραπέζι. Τα τραπέζια ροτόντες είναι ιδιαιτέρως πρακτικά και όμορφα γιατί δεν έχουν κορυφές και «αρχηγούς», ούτε και γωνίες ή πόδια που, πολλές φορές, δημιουργούν άβολες καταστάσεις. Τέλος, η συγκεκριμένη ροτόντα είναι σε ικανοποιητική διάσταση πράγμα που την καθιστά σημείο αναφοράς για την τραπεζαρία σας.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
Φ120 Χ 74Υ εκ
Πάχος επιφάνειας: 2,5 εκ
Διάμετρος κυκλικής βάσης πατώματος: Φ60 εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Η κολώνα στήριξης είναι μεταλλική, ενώ η επιφάνεια είναι από εξαιρετικής ποιότητας μελαμίνη. . Η μελαμίνη είναι είδος ξύλου σε μορφή μοριοσανίδας. Οι μοριοσανίδες είναι προϊόντα που έχουν τη μορφή πλάκας (panel). Ως υλικό είναι πολύ ανθεκτικό και με μεγάλη σκληρότητα. Άρα, πρόκειται για ένα συνθετικό υλικό με πολύ σκληρή επιφάνεια, με αποτέλεσμα να είναι πολύ ανθεκτική στις γρατζουνιές, στην τριβή και τους λεκέδες.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Ένα ξεσκόνισμα σε τακτά χρονικά διαστήματα και ένα πέρασμα με ένα υγρό πανί, είναι αρκετό για την συντήρηση της ροτόντας. Για την επιφάνεια βέβαια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ήπια καθαριστικά που κυκλοφορούν στο εμπόριο.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
•Σταθερή και ασφαλής κατασκευή
•Όμορφος σχεδιασμός
•Μπορεί να εξυπηρετήσει 5 άτομα
•Ιδανικό για την τραπεζαρία του σπιτιού αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, όπως εστιατόρια, ξενοδοχεία και αίθουσες δεξιώσεων γενικότερα.

Το προϊόν παραδίδεται αμοντάριστο

Προτεινόμενα προϊόντα