ΚΩΔΙΚΟΣ: FB99530.01

ΣΕΤ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ 5ΤΜΧ FB99530.01 MDF ΚΑΡΥΔΙ-ΜΕΤΑΛΛΟ ΜΑΥΡΟ 120x80x75Yεκ.

NEW
Διαθεσιμότητα: Αποστολή σε 11-20 εργάσιμες ημέρες.
Ποσότητα:
 / τεμάχιο
197,88 € 179,89 €

Το FB99530.01 είναι ένα σετ τραπεζαρίας με ορθογώνιο τραπέζι, με επιφάνεια από MDF με καπλαμά από PVC σε χρώμα σκούρο ΚΑΡΥΔΙ. Η επιφάνεια αυτή στηρίζεται σε έναν μαύρο μεταλλικό σκελετόπλαίσιο σε κανονικό σχήμα. Στην ίδια αισθητική είναι και οι 4 καρέκλες με κάθισμα από MDF με PVC καπλαμά σε σκούρο ΚΑΡΥΔΙ χρώμα και ΜΑΥΡΟ μεταλλικό σκελετό και πλάτη. Ένα όμορφο σετ που θα αναβαθμίσει αισθητικά τον χώρο σας.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
ΤΡΑΠΕΖΙ:
120x80x75Υ εκ.
Πάχος επιφάνειας τραπεζιού: 1,5 εκ.
Απόσταση ποδιών: 112x71,5 εκ.

ΚΑΡΕΚΛΕΣ:
40x51x85Y εκ.
Ύψος καθίσματος: 45 εκ.
Διαστάσεις καθίσματος: 430x40 εκ.
Διαστάσεις πλάτης: 39x42 εκ.
Απόσταση ποδιών: 34x37 εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Η επιφάνεια του τραπεζιού και τα καθίσματα στις καρέκλες είναι από MDF με καπλαμά από PVC. Το MDF (Medium Density Fiber) είναι ένα σύγχρονο υλικό ευρείας κατανάλωσης το οποίο επιλέγεται πολύ συχνά κυρίως για τον χώρο της κουζίνας. Βασικά χαρακτηριστικά του είναι ότι απορροφά ελάχιστη υγρασία, παράγοντας σημαντικός για έναν χώρο όπως αυτός της κουζίνας, διαθέτει ομοιογένεια στην μάζα του, ικανοποιητικές μηχανικές ιδιότητες, εξαιρετική ομαλότητα και πολλές δυνατότητες επεξεργασίας. Ο καπλαμάς από PVC ενισχύει ακόμα περισσότερο τις ιδιότητες του MDF.

Τα πόδια και ο σκελετοί είναι μεταλλικά για μεγαλύτερη αντοχή στον χρόνο με πλαστικές τάπες στο κάτω μέρος για προστασία των δαπέδων.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Ένα ξεσκόνισμα σε τακτά χρονικά διαστήματα και ένα πέρασμα με ένα υγρό πανί, είναι αρκετό για την συντήρηση του σετ. Για την επιφάνεια του τραπεζιού βέβαια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ήπια καθαριστικά που κυκλοφορούν στο εμπόριο.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
•Στιβαρή και ασφαλής κατασκευή
•Μοντέρνος minimal σχεδιασμός
•Ποιοτικά υλικά κατασκευής που βοηθούν στην εύκολη συντήρηση
•Ιδανικό για σπίτι (φοιτητικό κτλ) αλλά και για επαγγελματική χρήση.
•Ελκυστική τιμή
Το σετ παραδίδεται αμοντάριστο με οδηγίες συναρμολόγησης

Προτεινόμενα προϊόντα