ΚΩΔΙΚΟΣ: FB95134.02

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΠΟΛΥΠΡΟΠΥΛΕΝΙΟΥ ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ ΛΕΥΚΗ FB95134.02 58x55x88Y εκ.

NEW
Διαθεσιμότητα: Αποστολή σε 11-20 εργάσιμες ημέρες.
Ποσότητα:
 / τεμάχιο
36,18 € 32,89 €

Η FB95134.02 είναι μια πολυθρόνα πολυπροπυλενίου σε ΛΕΥΚΟ χρώμα. Ιδανική πρόταση για χρήση σε εξωτερικούς χώρους, είτε επαγγελματικούς (χώροι δεξιώσεων, εταιρείες catering, κλπ.) είτε για το σπίτι. Η πολυθρόνα αποτελείται από ένα βαρέως τύπου χυτό σύνολο καθίσματος-πλάτης-μπράτσων-ποδιών, ενώ τα μπράτσα είναι ψηλά και προσφέρουν άνεση κατά την χρήση. Επίσης, η ψηλή πλάτη και το φαρδύ κάθισμα είναι ικανοποιητικού μεγέθους και είναι σίγουρο ότι θα ικανοποιήσουν όλους όσοι καθίσουν σε αυτή την πολυθρόνα.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Γενικές διαστάσεις: 58x55x88Y εκ.
Ύψος καθίσματος: 46 εκ.
Ύψος μπράτσων: 65 εκ.
Διαστάσεις καθίσματος: 50x47 εκ.
Διαστάσεις πλάτης: 45x40 εκ.
Απόσταση ποδιών: 54x56 εκ.

ΥΛΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Η πολυθρόνα είναι κατασκευασμένη από 100% πρωτογενές πολυπροπυλένιο υψηλής ποιότητας. Το πολυπροπυλένιο είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στο βάρος και στο νερό, ενώ έχει μεγάλη αντοχή σε θερμοκρασίες έως και 125 βαθμούς Κελσίου. Επίσης, η ανθεκτικότητά του δεν περιορίζεται στο βάρος, στο νερό και στην θερμοκρασία αλλά είναι ασυνήθιστα ανθεκτικό σε πολλά χημικά διαλυτικά, οξέα και βάσεις.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Οι πολυθρόνες πολυπροπυλενίου καθαρίζονται πανεύκολα με ένα βρεγμένο πανί. Εάν μάλιστα βρίσκονται σε εξωτερικό χώρο, μπορούν να καθαριστούν απευθείας με τρεχούμενο νερό.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
Η πολυθρόνα πολυπροπυλενίου έχει μόνο πλεονεκτήματα και είναι μια εξαιρετική επιλογή για εξωτερικούς επαγγελματικούς χώρους. Ειδικότερα, η ανθεκτικότητά της, την καθιστά την καλύτερη επιλογή για αίθουσες δεξιώσεων ή για εταιρίες catering, ή για οποιοδήποτε εξωτερικό χώρο, χάρη στην μεγάλη ευκολία στην στοίβαξή της σε μεγάλους αριθμούς. Το σημαντικότερο, όμως, με το πολυπροπυλένιο, είναι ότι είναι φιλικό προς το περιβάλλον γιατί είναι ανακυκλώσιμο. Τέλος, αυτή η πολυθρόνα διαθέτει και επιπλέον UV PROTECTION για ακόμα μεγαλύτερη αντοχή στην έκθεση στο ήλιο.

Προτεινόμενα προϊόντα