ΚΩΔΙΚΟΣ: 238-000005

Τραπέζι σαλονιού Balance pakoworld γυαλί 6mm tempered-χειροποίητo μασίφ ξύλο φυσικό 100x100x46εκ

NEW
Διαθεσιμότητα: Αποστολή σε 1-10 εργάσιμες ημέρες.
Ποσότητα:
 / τεμάχιο
425,00 € 315,00 €

Τραπέζι σαλονιού Balance pakoworld γυαλί 6mm tempered-χειροποίητo μασίφ ξύλο φυσικό 100x100x46εκ

Η συλλογή επίπλων από φυσική ρίζα ξύλου teak είναι μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές μας. Περιλαμβάνει σκαμπό, κονσόλες, τραπέζια και καθρέπτες - όλα κατασκευασμένα από γνήσια κομμάτια ρίζας teak.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:
-To ξύλο Teak είναι βαρύ, συμπαγές και μακράς διαρκείας, σε φυσικά σχήματα και υφές. Κάθε κομμάτι έχει το δικό του χαρακτήρα και ως εκ τούτου είναι εντελώς μοναδικό.
-Τα έπιπλα φέρουν όλα τα οφέλη της γνήσιας ρίζας teak, η οποία είναι υψηλής περιεκτικότητας σε έλαια και έχει πυκνούς κόκκους που σημαίνει ότι το ξύλο είναι φυσικά ανθεκτικό στο νερό, τη σήψη  καθιστώντας το ιδανικό για εσωτερική ή εξωτερική χρήση.
-Κάθε κομμάτι αποτελεί και ένα έργο τέχνης, καθώς είναι μοναδικό λόγω της ιδιαίτερης ανομοιομορφίας της ρίζας του δέντρου. Επομένως, κάθε κομμάτι μπορεί να φέρει μικρές παραλλαγές στην χρωματική τονικότητα και τις διαστάσεις λόγω της φυσικότητας της ρίζας του δέντρου. Όλα τα παραπάνω είναι απολύτως φυσικά για μασίφ ξύλο και δεν αποτελούν ελάττωμα του προϊόντος.
- Χρώμα φυσικό
- Φέρει κρύσταλλο tempered glass διάστασης: 100x100x0.6εκ: Είδος γυαλιού που έχει υποστεί θερμική επεξεργασία για να αυξηθεί η αντοχή του στην κρούση και τη θερμότητα. Συνήθως χρησιμοποιείται σε προϊόντα που απαιτούν ανθεκτικότητα. Το tempered glass είναι περίπου τέσσερις φορές πιο ανθεκτικό από το κλασσικό γυαλί του ίδιου πάχους και διαμέτρου. Σε περίπτωση κρούσης το γυαλί θρυμματίζεται σε μικρά κομμάτια, χωρίς να πληγώσει τον χρήστη.

Διάσταση ξύλου:
Μήκος: 90 εκ.
Πλάτος: 90 εκ.
Ύψος: 45 εκ.

Διάσταση κρυστάλλου:100x100x0.6εκ

Παρατηρήσεις:
Το προϊόν παραδίδεται σε εργοστασιακή συσκευασία
Η χρωματική απόχρωση του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς σε σχέση με την φωτογραφική απεικόνισή του στην οθόνη σας

Προτεινόμενα προϊόντα