ΚΩΔΙΚΟΣ: 868-123-230

ΣΤΡΩΜΑ Fylliana Ocean 160x200

NEW
Διαθεσιμότητα: Αποστολή σε 11-20 εργάσιμες ημέρες.
Ποσότητα:
 / τεμάχιο
219,00 €

Τεχνικά χαρακτηριστικά:
Ελατήρια bonel 98/τετρ.μέτρο. Με πλευρική στήριξη, και επένδυση foam εργονομικού υλικού και πολυεστερικής βάτας. Tα ελατήρια bonel παρέχουν μεσαία σκληρότητα, ενώ εξασφαλίζουν καλό αερισμό και διατηρούν το στρώμα αναπαυτικό και δροσερό.
Ύφασμα επεξεργασμένο με την μέθοδο antibacterial. Η μέθοδος αυτή εξαφανίζει τα βακτήρια και προστατεύει το στρώμα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Διαστάσεις:
160x200εκ.
Ύψος: ±20εκ. 

Επιπρόσθετες λεπτομέρειες:
Υψηλής ποιότητας, Ελληνικής κατασκευής, κατασκευασμένο σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Fylliana.
Τα χρώματα στην οθόνη ενδέχεται να διαφέρουν από τα πραγματικά.
Ορθοπεδικό στρώμα, μέτριας σκληρότητας.
Αεριζόμενο, με πλευρική στήριξη.
Υφασμάτινες χειρολαβές.

  • Πλεονεκτήματα:

Ένα ορθοπεδικό στρώμα με μέτρια σκληρότητα, ένα στρώμα που σχεδιάστηκε με γνώμονα την εργονομία του σώματος. Τα ορθοπεδικά στρώματα είναι ιδανικά για κάθε στάση ύπνου, για όλους τους σωματότυπους.

  • Συναρμολόγηση και εγκατάσταση:

Παραδίδεται σε εργοστασιακή συσκευασία. Για την μεταφορά του προϊόντος, συνιστάται η επικοινωνία με το συνεργαζόμενο κατάστημα της περιοχής σας.

  • Συντήρηση και καθαρισμός:

Αφήστε το στρώμα σας να αερίζεται περιοδικά χωρίς κλινοσκεπάσματα. Είναι σημαντικό να αναστρέφετε το στρώμα από τη μία πλευρά στην άλλη περίπου κάθε 3 μήνες, για να το διατηρήσετε καθαρό και υγιεινό. Αποφύγετε το σιδέρωμα επάνω στην επιφάνεια του, ή τον καθαρισμό του με χρήση ατμού, καθώς θα προκληθεί υγρασία στο εσωτερικό του. 

Με αυτούς τους τρόπους, θα διατηρήσετε το στρώμα σας σε άριστη κατάσταση και θα εξασφαλίσετε μακροζωία και άνεση.

  • Εγγύηση:

Η εγγύηση του στρώματος είναι για περίοδο 1 έτους.

  • Extra tips:

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι η έννοια "μαλακό" και "σκληρό" στρώμα είναι υποκειμενική και εξαρτάται από το σωματικό βάρος και τον σωματότυπο του ανθρώπου που ξαπλώνει στο στρώμα. Ιδανικά, δοκιμάστε το στρώμα που πρόκειται να αγοράσετε όσες φορές χρειαστεί, για να είστε σίγουροι πως κάνετε την σωστή επιλογή.

Προτείνουμε για την διασφάλιση της μακροζωίας του στρώματος να χρησιμοποιήσετε κάποιο επίστρωμα της συλλογής μας.