ΚΩΔΙΚΟΣ: FB99512.03

ΕΠΙΠΛΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ FB99512.03 ΜΕΛΑΜΙΝΗΣ ΚΑΡΥΔΙ ΚΑΙ ΟΨΗ ΛΕΥΚΟΥ ΜΑΡΜΑΡΟΥ 180x35x40Yεκ.

NEW
Διαθεσιμότητα: Αποστολή σε 1-10 εργάσιμες ημέρες.
Ποσότητα:
 / τεμάχιο
258,38 € 234,89 €

Το FB99512.03 είναι ένα μοντέρνο και λειτουργικό έπιπλο τηλεόρασης από μελαμίνη σε συνδυασμό χρωμάτων ΚΑΡΥΔΙ και ΟΨΗ ΛΕΥΚΟΥ ΜΑΡΜΑΡΟΥ, που θα ομορφύνει το σαλόνι σας! Είναι μακρύ και διαθέτει 3 ισομεγέθεις χώρους ως κύριο χώρο αποθήκευσης ή τοποθέτησης αντικειμένων. Οι δύο από αυτούς είναι ντουλάπια, που ανοίγουν κατακόρυφα. Τα πόδια είναι ψηλά και στο ίδιο χρώμα με την υπόλοιπη κατασκευή. Οι διαστάσεις του επίπλου είναι κατάλληλες για όλες τις τηλεοράσεις εάν θέλετε η τηλεόρασή σας να στηρίζεται σε βάση. Πρόκειται για μια κομψή πρόταση για το σαλόνι σας!

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
Μήκος: 180 εκ.
Ύψος: 40 εκ.
Βάθος: 35 εκ.
Πάχος μελαμίνης: 18 χλστ. (1,8 εκ.)
Ύψος ποδιών: 20 εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Ολόκληρο το έπιπλο είναι κατασκευασμένο από μελαμίνη εξαιρετικής ποιότητας. Η μελαμίνη είναι είδος ξύλου σε μορφή μοριοσανίδας(panel). Ως υλικό είναι πολύ ανθεκτικό και με μεγάλη σκληρότητα. ’ρα, πρόκειται για ένα συνθετικό υλικό με πολύ σκληρή επιφάνεια, με αποτέλεσμα να είναι πολύ ανθεκτική στις γρατζουνιές, στην τριβή και τους λεκέδες.
Τα πόδια είναι από ενισχυμένο πολυαιθυλένιο με επένδυση ξύλου.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Η μελαμίνη καθαρίζεται πάρα πολύ εύκολα από τους λεκέδες χάρη στην σκληρή της επιφάνεια. Μπορείτε να σκουπίσετε όλες τις επιφάνειες με ένα υγρό πανί και αυτό είναι αρκετό. Σε επίμονους λεκέδες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ήπιο καθαριστικό.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
Αυτό το έπιπλο τηλεόρασης είναι όμορφο και φυσικά πρακτικό. Μπορεί να συνδυαστεί με πολλά στυλ διακόσμησης χάρη στα χρώματά του. Επίσης, μπορεί να στερεωθεί στον τοίχο για ακόμα μεγαλύτερη σταθερότητα. Μια ιδανική πρόταση για το σπίτι με τιμή που δεν θα σας αφήσει να κοιτάξετε αλλού!
ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΟ ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Προτεινόμενα προϊόντα