ΚΩΔΙΚΟΣ: FB99511.02

ΕΠΙΠΛΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ FB99511.02 ΜΕΛΑΜΙΝΗΣ ΦΥΣΙΚΟ OAK ΧΡΩΜΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΠΟΔΙΑ 145x40x45Yεκ.

NEW
Διαθεσιμότητα: Αποστολή σε 11-20 εργάσιμες ημέρες.
Ποσότητα:
 / τεμάχιο
241,88 € 219,89 €

Το FB99511.02 είναι ένα μοντέρνο και λειτουργικό έπιπλο τηλεόρασης από μελαμίνη σε φυσικό ΟΑΚ χρώμα, που θα ομορφύνει το σαλόνι σας! Είναι μακρύ και διαθέτει δύο ισομεγέθη ντουλάπια ως κύριο χώρο αποθήκευσης ή τοποθέτησης αντικειμένων. Η εμπρός όψη των ντουλαπιών, που ανοίγουν κατακόρυφα, είναι διακοσμημένη με μηχανικά κατασκευασμένα (CNC Relief) και όμορφα γραμμικά σχέδια. Τα μαύρα μεταλλικά πόδια είναι ψηλά. Οι διαστάσεις του επίπλου είναι κατάλληλες για όλες τις τηλεοράσεις εάν θέλετε η τηλεόρασή σας να στηρίζεται σε βάση. Πρόκειται για μια κομψή πρόταση για το σαλόνι σας!

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
Μήκος: 145 εκ.
Ύψος: 45 εκ.
Βάθος: 40 εκ.
Πάχος μελαμίνης: 18 χλστ. (1,8 εκ.) -------CNC Relief: 4mm
Ύψος ποδιών: 20 εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Ολόκληρο το έπιπλο είναι κατασκευασμένο από μελαμίνη εξαιρετικής ποιότητας. Η μελαμίνη είναι είδος ξύλου σε μορφή μοριοσανίδας(panel). Ως υλικό είναι πολύ ανθεκτικό και με μεγάλη σκληρότητα. Άρα, πρόκειται για ένα συνθετικό υλικό με πολύ σκληρή επιφάνεια, με αποτέλεσμα να είναι πολύ ανθεκτική στις γρατζουνιές, στην τριβή και τους λεκέδες.
Τα πόδια είναι μεταλλικά με την μορφή καμπυλωτής βέργας.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Η μελαμίνη καθαρίζεται πάρα πολύ εύκολα από τους λεκέδες χάρη στην σκληρή της επιφάνεια. Μπορείτε να σκουπίσετε όλες τις επιφάνειες με ένα υγρό πανί και αυτό είναι αρκετό. Σε επίμονους λεκέδες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ήπιο καθαριστικό.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
Αυτό το έπιπλο τηλεόρασης είναι όμορφο και φυσικά πρακτικό. Μπορεί να συνδυαστεί με πολλά στυλ διακόσμησης χάρη στα χρώματά του. Επίσης, μπορεί να στερεωθεί στον τοίχο για ακόμα μεγαλύτερη σταθερότητα. Μια ιδανική πρόταση για το σπίτι με τιμή που δεν θα σας αφήσει να κοιτάξετε αλλού!
ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΟ ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Προτεινόμενα προϊόντα