ΚΩΔΙΚΟΣ: FB95578.01

ΣΚΑΜΠΟ ΜΠΑΡ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΚΑΡΥΔΙ ΕΜΠΟΤΙΣΜΟΣ ΣΚΕΛΕΤΟΣ MONO FB95578.01 57x57x117Yεκ.

NEW
Διαθεσιμότητα: Αποστολή σε 1-10 εργάσιμες ημέρες.
Ποσότητα:
 / τεμάχιο
85,68 € 77,89 €

Το FB95578.01 είναι ένα σκαμπό-μπαρ με πλάτη που θα ενθουσιάσει. Στην πραγματικότητα είναι μια καρέκλα σκηνοθέτη σε ψηλή έκδοση. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη περιγραφή μιας και όλοι γνωρίζουν τι θα πει καρέκλα σκηνοθέτη. Είναι πτυσσόμενη και σταθερή και φυσικά, οι επιλογές στο «ντύσιμό» της είναι πάμπολλες και μπορεί πολύ εύκολα να συνδυαστεί με κάθε είδους διακοσμητικό μοτίβο που επιλέγετε για τον χώρο σας, είτε είναι η αυλή ή το μπαλκόνι του σπιτιού σας, είτε ο επαγγελματικός σας χώρος.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
Διαστάσεις: 57x57x117Υ εκ.
Ύψος καθίσματος: 76 εκ.
Ύψος μπράτσων: 97 εκ.

Διαστάσεις Μαζεμένη: 57x27x117Υ εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Το FB95578.01 είναι κατασκευασμένο από ξύλο οξιάς και το χρώμα του είναι ΚΑΡΥΔΙ με εμποτισμό.
Η οξιά είναι ένα σκληρό, δυνατό, ελαστικό και βαρύ ξύλο με μικροσκοπικούς πόρους. Αυτό το ξύλο είναι κομψό και έχει κοκκινωπό καφέ χρώμα. Όταν είναι ξεραμένη η οξιά θεωρείται ανώτερη και από τη δρυ.
Γνωρίζατε ότι….: Ο εμποτισμός υπό την ευρεία έννοια είναι ο χρωματισμός του ξύλου (συνήθως βερνίκια) με την μέθοδο της εμβάπτισης. Ο κανονικός εμποτισμός, όμως, του ξύλου γίνεται σε κλίβανο υπό πίεση. Εκεί, το ξύλο, μέσα από την εφαρμογή κάποιας συντηρητικής ουσίας, προστατεύεται για πολλά χρόνια από τους μύκητες και τα έντομα, με αποτέλεσμα να αποκτά διάρκεια ζωής πολλές φορές μεγαλύτερη από εκείνη των μην εμποτισμένων ξύλων.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Το σκαμπό-μπαρ συντηρείται πολύ εύκολα. Ένα πέρασμα με ένα ελαφρώς υγρό πανί είναι αρκετό για να το κάνει να δείχνει σαν καινούριο.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
Το FB95578.01, παραδίδεται μόνο ως σκελετός, χωρίς υφάσματα και κάθισμα, με αποτέλεσμα να σας δίνει την ευχέρεια να το «ντύσετε» όπως εσείς επιλέξετε για να το ταιριάξετε στον χώρο που σας ενδιαφέρει. Είναι σταθερό και θα σας προσφέρει ώρες χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς. Βέβαια, η μεγάλη του δημοφιλία οφείλεται και στο γεγονός ότι είναι πτυσσόμενο, πράγμα που σημαίνει ότι όταν «διπλώνει» μπορεί να αποθηκευτεί σε μεγάλους αριθμούς. Επομένως, είναι κατάλληλο για πληθώρα χώρων και ταιριάζει ιδιαίτερα σε κάθε εξωτερικό χώρο.

Προτεινόμενα προϊόντα