ΚΩΔΙΚΟΣ: FB9576.02

ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ 150x200 εκ. ΛΕΥΚΟ ΧΡΩΜΑ FB9576.02

NEW
Διαθεσιμότητα: Αποστολή σε 1-10 εργάσιμες ημέρες.
Ποσότητα:
 / τεμάχιο
314,49 € 285,90 €

Οι επιστήμονες έχουν ερευνήσει και απέδειξαν ότι περνάμε το ένα τρίτο της ζωής μας στο κρεβάτι, ενώ μια έρευνα του Αμερικανικού οργανισμού National Sleep Foundation από το 2011 έδειξε ότι οι άνθρωποι που φτιάχνουν το κρεβάτι τους το πρωί απολαμβάνουν καλύτερο ύπνο το βράδυ. Γιατί; Επειδή η προετοιμασία του κρεβατιού κάθε νύχτα θα γίνει γρήγορα μια τελετουργία που το μυαλό σου θα συνδέσει με τον ύπνο, βοηθώντας σε έτσι να κοιμηθείς πιο εύκολα.

Όλα αυτά, βέβαια, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι έχει μεγάλη σημασία το πού κοιμόμαστε!

Το κρεβάτι FB9576.02 είναι ένα μεταλλικό κρεβάτι σε ΛΕΥΚΟ χρώμα και σε διάσταση διπλού στρώματος. Το ψηλό κεφαλάρι και το ελαφρώς κοντύτερο ποδαρικό (δηλαδή το κάτω μέρος απέναντι από το κεφαλάρι) φέρουν καλαίσθητα σχέδια από μέταλλο και αισθητικά είναι σίγουρο ότι θα τραβήξει τα βλέμματα και θα απογειώσει το υπνοδωμάτιό σας. Τα πόδια του κρεβατιού είναι ψηλά με αποτέλεσμα να υπάρχει αρκετός χώρος από κάτω για να τον χρησιμοποιήσετε όπως θέλετε, ενώ το ποδαρικό φτάνει μέχρι χαμηλά, δίνοντας την εντύπωση ότι πατάει στο έδαφος. Οι τάβλες στήριξης του στρώματος είναι φυσικά και αυτές μεταλλικές.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
155Χ210Χ105 εκ.
Ύψος μέχρι τις τάβλες στήριξης του στρώματος: 32 εκ.
Ύψος ποδαρικού: 90 εκ.
Διαστάσεις στρώματος: 150x200 εκ.

ΥΛΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Το κρεβάτι είναι εξολοκλήρου μεταλλικό και συνεπώς είναι ανθεκτικό και με μεγάλη αντοχή στο βάρος.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Το μόνο που χρειάζεται το κρεβάτι είναι ένα ξεσκόνισμα και εάν το θελήσετε ένα πέρασμα με ένα υγρό πανάκι.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
Η αντοχή του κρεβατιού είναι αδιαπραγμάτευτη αλλά δεν είναι το μόνο που τραβάει το ενδιαφέρον. Ένα μεταλλικό κρεβάτι, γενικά και συνήθως, έχει ψηλά πόδια αφήνοντας χώρο από κάτω για να τον χρησιμοποιήσετε για αποθήκευση πραγμάτων. Ταυτόχρονα, προσφέρει μεγάλη ευκολία στο καθάρισμα. Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτό! Ένα ψηλό κρεβάτι, όπως αυτό, αποτελεί την ιδανική επιλογή, για ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την μέση τους ή με τα πόδια τους και δυσκολεύονται να σηκωθούν από πιο χαμηλά κρεβάτια! Τέλος, το FB9576.02 είναι ένα πανέμορφο κρεβάτι το οποίο με τα κατάλληλα συνοδευτικά έπιπλα, διακοσμητικά ή φωτιστικά όπως κομοδίνα ή ταιριαστά κομμάτια wall-art μπορεί να αναδείξει την κρεβατοκάμαρά σας. Όπως και να το δείτε, πρόκειται για τον ιδανικό συνδυασμό ποιότητας και τιμής.

Ο σουμιές στήριξης του στρώματος συμπεριλαμβάνεται
(Το στρώμα δεν συμπεριλαμβάνεται)