ΚΩΔΙΚΟΣ: FB97693.01

ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΟΡΟΦΗΣ ΜΕΤΑΛΛΟ ΜΕ ΚΡΟΣΙΑ Φ30x70Yεκ.FB97693.01

NEW
Διαθεσιμότητα: Αποστολή σε 1-10 εργάσιμες ημέρες.
Ποσότητα:
 / τεμάχιο
64,78 € 58,89 €

FB97693.01-κρεμαστό φωτιστικό ----Αφήστε το φως να απλωθεί στον χώρο με ένα πρωτότυπο μονόφωτο οροφής, ολοκληρώνοντας την διακόσμησή σας. Το «καπέλο» του φωτιστικού αποτελείται από ένα σφαιρικό κομμάτι σε ιδιαίτερο ημισφαιρικό σχήμα και είναι η επιτομή του μοντέρνου design. Η διαφορετική «πινελιά» αυτού του κρεμαστού μονόφωτου είναι το χρυσό μεταλλικό πλέγμα στο εσωτερικό μέρος και τα μπεζ κρόσια που ολοκληρώνουν αισθητικά αυτό το πολύ ιδιαίτερο φωτιστικό.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Τύπος υποδοχής λαμπτήρα: Ε27 Normal Socket Bulb
Τύπος λαμπτήρα: Συνιστάται η χρήση LED
Διαστάσεις καπέλου: Φ30x30-70Υ εκ.

ΥΛΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Το εσωτερικό μέρος του καπέλου είναι μεταλλικό σε πλέγμα ενώ το εξωτερικό κέλυφος είναι κατασκευασμένο με μια πολύ ιδιαίτερη τεχνοτροπία πολλαπλών στρωμάτων «ζύμης» σκληρού χαρτονιού.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Το σημαντικότερο για το συγκεκριμένο φωτιστικό είναι το τακτικό ξεσκόνισμά του. Εάν έχετε χρόνο, βέβαια, χρησιμοποιήστε ένα υγρό πανί και κάντε το να φαίνεται σαν καινούριο.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
Πρόκειται για ένα μοντέρνο κρεμαστό φωτιστικό με ρυθμιζόμενο ύψος για να ταιριάξει στα χαρακτηριστικά σας. Η διάχυση του φωτός γίνεται αποκλειστικά προς τα κάτω ενώ χάρη στον σχεδιασμό του είναι ιδανικό για πληθώρα χώρων, τόσο στο σπίτι σας όσο και σε επαγγελματικούς χώρους όπως εστιατόρια, καφέ, ξενοδοχεία κτλ. Το πολύ ιδιαίτερο design αιχμαλωτίζει τα βλέμματα, αλλά ταυτόχρονα απαιτεί και ιδιαίτερη διακοσμητική συνοχή για να αναδείξει πλήρως τις αισθητικές αρετές του.

Προτεινόμενα προϊόντα