ΚΩΔΙΚΟΣ: FB97704.01

ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΟΡΟΦΗΣ ΚΥΛΙΝΔΡΙΚΟ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΟ ΚΑΙ ΞΥΛΟ Φ23x77Y εκ.FB97704.01

NEW
Διαθεσιμότητα: Αποστολή σε 1-10 εργάσιμες ημέρες.
Ποσότητα:
 / τεμάχιο
37,28 € 33,89 €

FB97704.01-κρεμαστό φωτιστικό ----Αφήστε το φως να απλωθεί στον χώρο με ένα πρωτότυπο μονόφωτο οροφής, ολοκληρώνοντας την διακόσμησή σας. Το «καπέλο» του φωτιστικού αποτελείται από δύο μαύρους μεταλλικούς δακτυλίους πάνω στους οποίους είναι μονταρισμένες σε κάθετη διάταξη, ξύλινες βέργες σε φυσικό χρώμα. Το χαρακτηριστικό αυτού του φωτιστικού είναι ότι το ντουί της λάμπας είναι σε γυαλιστερό μπρούτζινο χρώμα, δημιουργώντας μια ιδιαίτερη διχρωμία με την υπόλοιπη κατασκευή.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Τύπος υποδοχής λαμπτήρα: Ε27 Normal Socket Bulb
Τύπος λαμπτήρα: Συνιστάται η χρήση LED
Διαστάσεις καπέλου: Φ23x23-77Υ εκ.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Το σημαντικότερο για το συγκεκριμένο φωτιστικό είναι το τακτικό ξεσκόνισμά του. Εάν έχετε χρόνο, βέβαια, χρησιμοποιήστε ένα υγρό πανί και κάντε το να φαίνεται σαν καινούριο.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
Πρόκειται για ένα μοντέρνο κρεμαστό φωτιστικό με ρυθμιζόμενο ύψος για να ταιριάξει στα χαρακτηριστικά σας. Η διάχυση του φωτός γίνεται προς κάθε κατεύθυνση ενώ χάρη στον σχεδιασμό του είναι ιδανικό για πληθώρα χώρων, τόσο στο σπίτι σας όσο και σε επαγγελματικούς χώρους όπως εστιατόρια, καφέ, ξενοδοχεία κτλ. Το φωτιστικό αυτό αιχμαλωτίζει τα βλέμματα, αλλά ταυτόχρονα απαιτεί και ιδιαίτερη διακοσμητική συνοχή για να αναδείξει πλήρως τις αισθητικές αρετές του.

Η λάμπα δεν περιλαμβάνεται στην τιμή

Προτεινόμενα προϊόντα