ΚΩΔΙΚΟΣ: FB97703.01

ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΟΡΟΦΗΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΚΑΠΕΛΟ ΜΕ ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΘΕΤΕΣ ΛΩΡΙΔΕΣ Φ30x83Yεκ.FB97703.01

NEW
Διαθεσιμότητα: Αποστολή σε 1-10 εργάσιμες ημέρες.
Ποσότητα:
 / τεμάχιο
36,18 € 32,89 €

FB97703.01- Kρεμαστό φωτιστικό---- Αφήστε το φως να απλωθεί στον χώρο με ένα πρωτότυπο και φινετσάτο μονόφωτο οροφής, ολοκληρώνοντας την διακόσμησή σας. Το ΗΜ7703.01 είναι ένα μονόφωτο φωτιστικό σε σχήμα ημισφαιρικής καμπάνας με το καπέλο να είναι μεταλλικό με κάθετες λωρίδες ξύλου σε καρυδί χρώμα και το καλώδιο κρεμάσματος με την βάση οροφής σε μαύρο χρώμα.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Τύπος υποδοχής λαμπτήρα: Ε27 Normal Socket
Διαστάσεις: Φ23Χ24Υ
Συνολικό ύψος: 83 εκ.
CE Certified

ΥΛΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Το «καπέλο» είναι κατασκευασμένο από μέταλλο και ξύλο που δίνει μια ξεχωριστή αίσθηση στον χώρο.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Το φωτιστικό δεν χρειάζεται ιδιαίτερη συντήρηση. Ένα ξεσκόνισμα ανά τακτά χρονικά διαστήματα είναι αρκετό. Εάν έχετε χρόνο, βέβαια, χρησιμοποιήστε ένα υγρό πανί και κάντε το να φαίνεται σαν καινούριο.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
Η αισθητική υπεροχή αυτού του φωτιστικού θα το κάνει να ξεχωρίζει στον χώρο σας. Εκτός από διάφορα δωμάτια του σπιτιού σας, μπορεί, επίσης, να ταιριάξει και σε επαγγελματικούς χώρους όπως εστιατόρια, καφέ, ξενοδοχεία κτλ. Το καρυδί χρώμα του είναι επιβλητικό αιχμαλωτίζοντας τα βλέμματα, και μπορεί να αλλάξει άμεσα την διάθεση σας. Το φως διαχέεται στον χώρο σε διάφορες κατευθύνσεις. Ταυτόχρονα μπορεί να συνδυαστεί με πολλά άλλα υλικά και σχέδια για να αναδείξει πλήρως τις αισθητικές αρετές του.

Προτεινόμενα προϊόντα