ΚΩΔΙΚΟΣ: FB97588.01

ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΧΡΥΣΟ FB97588.01

NEW
Διαθεσιμότητα: Αποστολή σε 1-10 εργάσιμες ημέρες.
Ποσότητα:
 / τεμάχιο
50,48 € 45,89 €

Αυτή η διαχρονική πρόταση στα φωτιστικά γραφείου στυλιστικά δεν θα γεράσει ποτέ. Είναι σπονδυλωτό φωτιστικό με ρυθμιζόμενη κατεύθυνση στους βραχίονες.
Η βάση του και οι βραχίονες είναι μεταλλικοί σε χρώμα παλαιωμένου χρυσού, ενώ έχει φαρδύ και ρηχό «καπέλο» σε μαύρο χρώμα. Το τελικό αποτέλεσμα αν και κλασικό, σου αφήνει μια μοντέρνα αίσθηση.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Τύπος υποδοχής λαμπτήρα: Ε27 Normal Socket Bulb
Τύπος λαμπτήρα: LED- Maximum 15w
Διάμετρος καπέλου: 21 εκ.
Συνολικό ύψος: 43 εκ.
Μήκος καλωδίου: 150 εκ.
Διαθέτει πιστοποίηση CE.

ΥΛΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:

Η βάση και οι βραχίονες του φωτιστικού είναι κατασκευασμένοι από μέταλλο πράγμα που τους κάνει ανθεκτικούς σε φθορές και προσφέρει μακροζωία.
Το «καπέλο» είναι πλαστικό, πράγμα που δεν επιβαρύνει το συνολικό βάρος του φωτιστικού και προσφέρει αντοχή και ανθεκτικότητα σε φθορές.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:

Η μεταλλική βάση και οι βραχίονες καθαρίζονται εύκολα με ένα υγρό πανί. Η καθημερινή καθαριότητα μπορεί να γίνει και με ένα απλό ξεσκόνισμα.
Το ίδιο ισχύει και για το πλαστικό «καπέλο».
Χρειάζεται, βέβαια, προσοχή να μην χρησιμοποιηθούν χημικές ουσίες στο καθάρισμα καθώς κάτι τέτοιο θα αλλοιώσει το χρώμα.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

Αυτό το φωτιστικό γραφείου θα εκπλήξει ευχάριστα με την καλαισθησία του τον καθένα. Το μέγεθός του αλλά και η αισθητική του το κάνουν να ταιριάξει σε κάθε περιβάλλον, είτε τοποθετηθεί σε κομοδίνο για το νυχτερινό σας χαλαρωτικό διάβασμα, είτε σε κανονικό γραφείο. Όμως, δεν απευθύνεται μόνο για το σπίτι. Μπορεί να διακοσμήσει και επαγγελματικούς χώρους, όπως καφέ, ξενοδοχεία, εστιατόρια κτλ. Με τον κατάλληλο λαμπτήρα LED και ανάλογα την θερμοκρασία του χρώματος που θα επιλέξετε θα δώσετε τον τόνο που επιθυμείτε σε κάθε χώρο.