ΚΩΔΙΚΟΣ: FB97621.01

ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΟΡΟΦΗΣ ΜΑΥΡΟ FB97621.01

NEW
Διαθεσιμότητα: Αποστολή σε 1-10 εργάσιμες ημέρες.
Ποσότητα:
 / τεμάχιο
17,49 € 15,90 €

Μονόφωτο κρεμαστό φωτιστικό βιομηχανικού τύπου. Παραδοσιακός σχεδιασμός ενός απλού σχήματος «μανιταριού» με την λάμπα να προεξέχει από το «μανιτάρι» και να βρίσκεται σε μεταλλικό πλέγμα. Το design παραπέμπει στον εργοστασιακό φωτισμό των αρχών του 20ου αιώνα, ο οποίος μπορεί να ηρεμήσει την ένταση του γρήγορου τρόπου ζωής μας, επανασυνδέοντάς μας με τις παλιές καλές εποχές. Όλο το φωτιστικό είναι σε μαύρο χρώμα.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Τύπος υποδοχής λαμπτήρα: Ε27 Normal Socket
Τύπος λαμπτήρα: Συνιστάται LED έως 20w- Maximum 60w
Διαστάσεις καπέλου: 30x25 εκ.
Συνολικό ύψος: 60-70 εκ.(ρυθμιζόμενο)
Διαθέτει πιστοποίηση CE.

ΥΛΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Το «μανιτάρι» του φωτιστικού είναι κατασκευασμένο από γυαλιστερό πλαστικό σε μαύρο χρώμα, για αντοχή στον χρόνο.
Ο λαμπτήρας βρίσκεται μέσα σε μεταλλικό πλέγμα.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Το φωτιστικό δεν χρειάζεται ιδιαίτερη συντήρηση. Χάρη στα ανθεκτικά υλικά κατασκευής του, μπορεί εύκολα να γυαλίσει με ένα απλό υγρό πανί. Αποφύγετε την χρήση χημικών καθαριστικών για να μην αλλοιωθούν τα χρώματα.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
Η νοσταλγική γοητεία αυτού του φωτιστικού προκαλεί τις αισθήσεις και είναι σίγουρο ότι θα ανοίξει συζητήσεις των επισκεπτών με τον κάτοχό του. Η αισθητική ιδιαιτερότητα αυτού του φωτιστικού θα το κάνει να ξεχωρίζει στον χώρο σας. Το ρυθμιζόμενο ύψος του μπορεί να προσφέρει διαφορετικά επίπεδα φωτεινότητας και οπτικής απόλαυσης. Εκτός από διάφορα δωμάτια του σπιτιού σας, μπορεί, επίσης, να ταιριάξει και σε επαγγελματικούς χώρους όπως εστιατόρια, καφέ, ξενοδοχεία κτλ.