ΚΩΔΙΚΟΣ: FB93244.03

ΚΑΝΑΠΕΣ ΚΡΕΒΑΤΙ ΓΩΝΙΑ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ ΓΚΡΙ FB93244.03 200x133x77Yεκ.

NEW
Διαθεσιμότητα: Αποστολή σε 11-20 εργάσιμες ημέρες.
Ποσότητα:
 / τεμάχιο
493,78 € 448,89 €

Ο FB93244.03 είναι ένας βολικός και πρακτικός γωνιακός καναπές. Το χρώμα της επένδυσης ολόκληρου του καναπέ είναι ΓΚΡΙ, όπως και τα δύο διακοσμητικά μαξιλαράκια. Το εξαιρετικής ποιότητας ύφασμα της επένδυσης φέρει κατακόρυφες ραφές μόνο στην πλάτη, ενώ τα γεμίσματα του καθίσματος αλλά και της πλάτης είναι από αφρολέξ που προσφέρει άνεση και σωστή στήριξη εάν χρησιμοποιηθεί και ως κρεβάτι.

Γιατί, αυτό είναι και το κύριο χαρακτηριστικό αυτού του καναπέ. Εκτός από γωνιακός, γίνεται και κρεβάτι μέσω ενός εύκολου στην χρήση μηχανισμού «κλικ-κλακ». Κι επειδή ο καναπές μπορεί να στηθεί είτε σε αριστερή, είτε σε δεξιά γωνία, η χρησιμότητά του αλλά και η λειτουργικότητά του ξεπερνούν τα συνηθισμένα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, κάτω από τα καθίσματα υπάρχουν αποθηκευτικοί χώροι που πάντα είναι χρήσιμοι σε οποιοδήποτε σπίτι κι αν τοποθετηθεί ο καναπές. Ένα ακόμα σπουδαίο χαρακτηριστικό του καναπέ είναι ότι η πλευρά που σχηματίζει την γωνία μπορεί να «αποκοπεί» και να χρησιμοποιηθεί σαν ξεχωριστή πολυθρόνα ή ανάκλιντρο! Τέλος, τα πόδια του καναπέ είναι φαρδιά και χαμηλά δίνοντας στιβαρότητα σε όλη την κατασκευή.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
200x82-133x77 εκ.
Διαστάσεις καθίσματος: 180x55-110 εκ.
Διαστάσεις πλάτης: 180x40 εκ.
Ύψος καθίσματος: 45 εκ.
Ύψος μπράτσων: 63 εκ.
Διαστάσεις Κρεβατιού: 120x100 εκ. (το κύριο κομμάτι)
60x160 εκ. (η γωνία)
Αποθηκευτικός χώρος: 105x54x18 εκ.(στο κύριο κομμάτι)
56x56x18 εκ. (στην γωνία)
46 x63x18 εκ.(στην γωνία)
Ύψος ποδιού: 6 εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Ο σκελετός του καναπέ είναι ξύλινος ενώ ο μηχανισμός κρεβατιού είναι μεταλλικός για μεγάλη αντοχή σε συνεχόμενη χρήση.

Η επένδυση του κρεβατιού έχει γίνει με ύφασμα εξαιρετικής ποιότητας, ενώ τα γεμίσματα τόσο στο κάθισμα, όσο και στην πλάτη είναι από μέτριας σκληρότητας αφρώδες υλικό που προσφέρει άνεση και ποιότητα στον ύπνο, όταν μετατρέπεται σε κρεβάτι.

Τα πόδια είναι χαμηλά και κατασκευασμένα από ενισχυμένο πολυαιθυλένιο, για εξαιρετική αντοχή στο βάρος και στην υγρασία.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Τα εξαιρετικής ποιότητας υλικά κατασκευής του καναπέ, τον καθιστούν εύχρηστο και φυσικά εύκολο στην συντήρησή του. Ένα ξεσκόνισμα κι ένα πέρασμα με ένα υγρό πανάκι σε τακτά χρονικά διαστήματα, θα κάνουν τον καναπέ να φαίνεται σαν καινούριος.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
•Εξαιρετική ποιότητα υλικών κατασκευής
•Αναπαυτικό κάθισμα
•Μετατροπή σε κρεβάτι με εύκολο μηχανισμό
•Γωνιακός αναστρέψιμος
•Στιβαρά πόδια
•Αποθηκευτικός χώρος κάτω από το κάθισμα
•Διακοσμητικά μαξιλαράκια
•Βολικές διαστάσεις για μεταφορά αφού συναρμολογείται σε 3 κομμάτια. Το κυρίως κάθισμα, η γωνία, και τα μπράτσα.

Προτεινόμενα προϊόντα