ΚΩΔΙΚΟΣ: FB911762

ΣΕΤ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΛΥΠΡΟΠΥΛΕΝΙΟΥ 5 ΤΜΧ FB911762

NEW
Διαθεσιμότητα: Αποστολή σε 11-20 εργάσιμες ημέρες.
Ποσότητα:
 / τεμάχιο
260,15 € 236,50 €

Το FB911762 είναι ένα σετ τραπεζαρίας εξωτερικού χώρου κατασκευασμένο εξολοκλήρου από πολυπροπυλένιο σε χρώμα ανοιχτό ΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟ (ανοιχτό καφέ). Αποτελείται από 4 πολυθρόνες και 1 τραπέζι. Ιδανική πρόταση για χρήση σε εξωτερικούς χώρους τόσο στο σπίτι όσο και σε επαγγελματικούς χώρους. Η καρέκλα/πολυθρόνα αποτελείται από ένα χυτό σύνολο καθίσματος-πλάτης-μπράτσων με όψη πλέξης, ενώ τα μπράτσα είναι ψηλά και σχετικά φαρδιά με αποτέλεσμα να προσφέρουν άνεση κατά την χρήση. Το τραπέζι ακολουθεί την ίδια αισθητική και είναι μεγάλο σε διαστάσεις.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Διαστάσεις τραπεζιού: 150x90x73,5Y εκ.
Διαστάσεις πολυθρόνας: 57,5x59,5x86Y εκ.

ΥΛΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Όλο το σετ είναι κατασκευασμένο από 100% ανακυκλώσιμο πολυπροπυλένιο υψηλής ποιότητας. Το πολυπροπυλένιο είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στο βάρος και στο νερό, ενώ έχει μεγάλη αντοχή σε θερμοκρασίες έως και 125 βαθμούς Κελσίου. Επίσης, η ανθεκτικότητά του δεν περιορίζεται στο βάρος, στο νερό και στην θερμοκρασία αλλά είναι ασυνήθιστα ανθεκτικό σε πολλά χημικά.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Όλα τα μέρη του σετ καθαρίζονται πανεύκολα με ένα βρεγμένο πανί. Εάν μάλιστα βρίσκονται σε εξωτερικό χώρο, μπορούν να καθαριστούν απευθείας με τρεχούμενο νερό.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
•Ιδανικό για εξωτερικούς χώρους, τόσο επαγγελματικούς όσο και για το σπίτι
•Ευκολία στο καθάρισμα
•ΣΤΟΙΒΑΖΟΜΕΝΕΣ πολυθρόνες
•Κατασκευή από πολυπροπυλένιο, φιλικό προς το περιβάλλον και ανακυκλώσιμο

Προτεινόμενα προϊόντα