ΚΩΔΙΚΟΣ: FB97707.01

ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΟΡΟΦΗΣ ΤΡΙΦΩΤΟ ΜΕ ΕΞΑΠΛΕΥΡΑ ΞΥΛΙΝΑ ΚΑΠΕΛΑ Φ30x75Y εκ.FB97707.01

NEW
Διαθεσιμότητα: Αποστολή σε 1-10 εργάσιμες ημέρες.
Ποσότητα:
 / τεμάχιο
47,18 € 42,89 €

FB97707.01-κρεμαστό ----Εάν θέλετε να ξεχωρίσετε, ολοκληρώστε την διακόσμηση του σπιτιού σας με ένα πρωτότυπο και φινετσάτο τρίφωτο οροφής με τις λάμπες να κρέμονται σε διαφορετικό ύψος μεταξύ τους. Τα «καπέλα» του φωτιστικού αποτελούνται από εξάπλευρα ξύλινα σχήματα και είναι η επιτομή του μοντέρνου design. Την διχρωμία αυτού του κρεμαστού 3-φωτου την προσφέρει το μαύρο καλώδιο κρέμασης και η μαύρη κυκλική βάση, αλλά και τα μαύρα ντουί, σε συνδυασμό με το καρυδί ξύλο, δίνοντας μια αίσθηση πολυτέλειας.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Τύπος υποδοχής λαμπτήρα: Ε27 Normal Socket Bulb
Τύπος λαμπτήρα: Συνιστάται η χρήση LED
Διαστάσεις καπέλων: Φ30Χ75Υ εκ.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Το σημαντικότερο για το συγκεκριμένο φωτιστικό είναι το τακτικό ξεσκόνισμά του. Εάν έχετε χρόνο, βέβαια, χρησιμοποιήστε ένα υγρό πανί και κάντε το να φαίνεται σαν καινούριο.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
Πρόκειται για ένα μοντέρνο κρεμαστό φωτιστικό στο οποίο η διάχυση του φωτός γίνεται προς κάθε κατεύθυνση χάρη στον σχεδιασμό του και αυτό το κάνει ιδανικό για πληθώρα χώρων, όπως σαλόνια, καθιστικά, κουζίνες εάν πρόκειται για το σπίτι σας και με εξαιρετική ευκολία μπορεί να ταιριάξει και σε επαγγελματικούς χώρους όπως εστιατόρια, καφέ, ξενοδοχεία κτλ. Η διχρωμία του φωτιστικού και το design αιχμαλωτίζουν τα βλέμματα, αλλά ταυτόχρονα απαιτεί και ιδιαίτερη διακοσμητική συνοχή για να αναδείξει πλήρως τις αισθητικές αρετές του.

Προτεινόμενα προϊόντα