ΚΩΔΙΚΟΣ: FB97649.03

ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΟΡΟΦΗΣ ΣΚΟΥΡΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΠΕΛΟ-ΧΡΥΣΗ ΚΡΕΜΑΣΗ Φ43x55Υεκ.FB97649.03

NEW
Διαθεσιμότητα: Αποστολή σε 1-10 εργάσιμες ημέρες.
Ποσότητα:
 / τεμάχιο
58,18 € 52,89 €

FB97649.03-Φωτιστικό οροφής -----’φησε το φως να απλωθεί στον χώρο με ένα πρωτότυπο και φινετσάτο μονόφωτο φωτιστικό που θα ολοκληρώσει τη διακόσμησή σου. Φωτιστικό οροφής σε ΠΡΑΣΙΝΟ χρώμα με ΧΡΥΣΟ καλώδιο κρέμασης. Το «καπέλο» έχει την μορφή ψάθινου καλοκαιρινού καπέλου διαχέοντας το φως προς τα κάτω, και δίνει μια ανέμελη αίσθηση στον χώρο.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Τύπος υποδοχής λαμπτήρα: Ε27 Normal Socket Bulb
Τύπος λαμπτήρα: Συνιστάται η χρήση LED
Διαστάσεις καπέλου: Φ43x55Υ εκ.

ΥΛΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Το καπέλο του φωτιστικού είναι κατασκευασμένο από πολυαιθυλένιο πράγμα που το κάνει ανθεκτικό στον χρόνο αλλά και ιδιαιτέρως ελαφρύ.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Το φωτιστικό καθαρίζεται εύκολα με ένα υγρό πανί. Αποφύγετε την χρήση χημικών καθαριστικών για να μην αλλοιωθεί το χρώμα του φωτιστικού.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
Πρόκειται για ένα όμορφο φωτιστικό με ξεχωριστή αισθητική και εμφάνιση. Το ΠΡΑΣΙΝΟ χρώμα του φωτιστικού αιχμαλωτίζει τα βλέμματα, αλλά ταυτόχρονα απαιτεί και ιδιαίτερη διακοσμητική συνοχή για να αναδείξει πλήρως τις αισθητικές αρετές του. Το «καπέλο» δίνει μια επικεντρωμένη δέσμη φωτός, καθιστώντας το φωτιστικό ιδανικό για τραπεζαρίες ή μπαρ, είτε στο σπίτι σας είτε στον αντίστοιχο επαγγελματικό σας χώρο.

Προτεινόμενα προϊόντα