ΚΩΔΙΚΟΣ: FB95853

ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΟΛΥΠΡΟΠΥΛΕΝΙΟΥ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟ FB95853 115χ65χ74Υ εκ.CT053

NEW
Διαθεσιμότητα: Αποστολή σε 11-20 εργάσιμες ημέρες.
Ποσότητα:
 / τεμάχιο
71,39 € 64,90 €

Το Hm5853 είναι ένα τραπέζι με ορθογώνια επιφάνεια πολυπροπυλενίου σε κλασικό λευκό χρώμα και απαλό κυψελωτό σχέδιο, με πτυσσόμενη μεταλλική βάση σε γκρι χρώμα.

Μια ιδανική πρόταση για εξωτερικούς χώρους, όπως κήπους και μπαλκόνια, αλλά και για επαγγελματίες.
Η βάση ανοίγει και κλείνει εύκολα, με αποτέλεσμα το συγκεκριμένο τραπέζι να στοιβάζεται και να μεταφέρεται πολύ εύκολα όπως και να αποθηκεύεται, κάνοντάς το ιδανικό για εταιρίες catering και χώρους δεξιώσεων με εξωτερικό χώρο, αλλά και για το σπίτι σας εάν έχετε μικρούς χώρους.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
115χ65χ74Υ εκ.

ΥΛΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ: Η επιφάνεια στο τραπέζι είναι κατασκευασμένη από πολυπροπυλένιο. Το πολυπροπυλένιο είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στο βάρος και στο νερό, ενώ έχει μεγάλη αντοχή σε θερμοκρασίες έως και 125 βαθμούς Κελσίου. Επίσης, η ανθεκτικότητά του δεν περιορίζεται στο βάρος, στο νερό και στην θερμοκρασία αλλά είναι ασυνήθιστα ανθεκτικό σε πολλά χημικά διαλυτικά, οξέα και βάσεις.

Η πτυσσόμενη βάση είναι μεταλλική για μεγαλύτερη σταθερότητα και στιβαρότητα και στα «ποδαράκια» υπάρχουν πλαστικές τάπες για προστασία του εκάστοτε δαπέδου.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ: Το τραπέζι καθαρίζεται πανεύκολα με ένα βρεγμένο πανί. Εάν μάλιστα βρίσκεται σε εξωτερικό χώρο, μπορεί να πλυθεί απευθείας με τρεχούμενο νερό, αρκεί στην συνέχεια να περάσετε τα μεταλλικά μέρη με ένα στεγνό πανί.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ: Η ευκολία στο καθάρισμα, η μεγάλη αντοχή του στον χρόνο αλλά κυρίως το γεγονός ότι «μαζεύεται» και μεταφέρεται ή αποθηκεύεται εύκολα, καθιστούν αυτό το τραπέζι ένα χρηστικό «πολυεργαλείο» στην διάθεσή σας.

Προτεινόμενα προϊόντα