ΚΩΔΙΚΟΣ: 169-000001

Καρέκλα γραφείου διευθυντή Ermes pakoworld ύφασμα mesh ανθρακί-μαύρο

NEW
Διαθεσιμότητα: Αποστολή σε 1-10 εργάσιμες ημέρες.
Ποσότητα:
 / 
390,00 € 285,00 €

Καρέκλα γραφείου διευθυντή Ermes pakoworld ύφασμα mesh ανθρακί-μαύρο

Ζήσε στην εποχή σου, συνδυάζοντας το σύγχρονο design, την ποιότητα κατασκευής και την εργονομία, με αυτό το κάθισμα.
Μηχανισμός Synchro, μοντέρνος σχεδιασμός, μπράτσο με δυνατότητα ανύψωσης και κίνησης μπρος-πίσω, ρυθμιζόμενη πλάτη και έδρα σε διαφορετικές θέσεις, πλάτη με ύφασμα Mesh για να αναπνέει το σώμα, είναι λίγα από τα οφέλη της εποχής σου, ζήσε τα στον καλύτερο συνδυασμό τους.

Τεχνικές προδιαγραφές:
*Μηχανισμός Relax / Ρυθμιζόμενη πλάτη: Το κάθισμα ακολουθεί όλες τις κινήσεις του σώματος μπρος – πίσω,  προσφέροντας  πλήρη ελευθερία κινήσεων αλλά και συνεχή στήριξη της μέσης και της σπονδυλικής στήλης. Η δυνατότητα  κλίσης  και σταθεροποίησης της πλάτης σε διαφορετικές θέσεις, επιτρέπει την χρήση για πολλές ώρες και σας προσφέρει στιγμές χαλάρωσης.
*Μηχανισμός Synchro / Ρυθμιζόμενη πλάτη & έδρα: Μηχανισμός με δυνατότητα κλίσης της έδρας και της πλάτης σε σταθερή αναλογία 2:1 δηλαδή η πλάτη κινείται 2 μοίρες για κάθε βαθμό κίνησης της έδρας. Η έδρα και η πλάτη μπορούν να κλειδώσουν σε πολλές στατικές θέσεις, ή να μείνουν ελεύθερες. Με τον τρόπο αυτό το κάθισμα υποστηρίζει δυναμικά τη μέση άσχετα από την θέση που θα επιλέξετε.
*Ρυθμιζόμενο ύψος:  Δυνατότητα να προσαρμόζεται  και να “κλειδώνει”  το κάθισμα στη κατάλληλη εργονομική θέση, ανάλογα με το ύψος του χρήστη.
*Ρυθμιζόμενο βάθος έδρας:  Η έδρα μπορεί να προσαρμόζεται και να “κλειδώνει” μπρος-πίσω σε διαφορετικές θέσεις με στόχο την κατάλληλη εργονομική θέση για την στήριξη της μέσης.
*Στήριξη του αυχένα: Με ρυθμιζόμενο προσκέφαλο προσαρμόσιμο σε διαφορετικές θέσεις για την πολύωρη χρήση του καθίσματος, εξασφαλίζοντας την ξεκούραση του χρήστη.
*Ανθεκτικός μεταλλικός σκελετός: Έδραση σε πεντακτινωτή βάση αλουμινίου υψηλών αντοχών.
*Ύφασμα Mesh: Επένδυση έδρας-πλάτης  με διάτρητο ύφασμα Mesh που αναπνέει, αντιιδρωτικό, ανθεκτικό σε υψηλές θερμοκρασίες και τριβές υψηλών αντοχών, σε ανθρακί χρώμα.
Φέρει
*Ρυθμιζόμενα καθ' ύψος και μπρος-πίσω μοντέρνα μπράτσα από μαλακό PP για την στήριξη των χεριών.
*Ενισχυμένη μπουκάλα στήριξης επιπέδου class 4.

Πολυθρόνα γραφείου Ermes και ζήσε στην εποχή σου
 
Διάσταση προϊόντος
Μήκος: 67εκ.
Πλάτος: 67εκ.
Ύψος: 120/136εκ.

Ύψος έδρας: 46-56εκ
Βάθος έδρας: 50εκ
Ύψος προσκέφαλου: 18-24εκ
Ιδανικό για χρήση ατόμου ύψους: 160-195εκ και βάρος αντοχής έως 120 κιλά.

Παρατηρήσεις:
Το προϊόν παραδίδεται σε εργοστασιακή συσκευασία σχεδόν μονταρισμένο εκτός της πεντακτινωτής βάσης. Η χρωματική απόχρωση του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς σε σχέση με την φωτογραφική απεικόνισή του στην οθόνη σας